П`ятниця, 2024-04-26, 4:55 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 20 » Збережемо родину для дитини
12:05 PM
Збережемо родину для дитини

На початку лютого до працівників Білопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді звернулася жителька м. Білопілля Оксана (ім’я змінено), яка була вагітною.

Під час спілкування виявилося, що жінка-сирота, проживає разом з бабусею. У неї були відсутні документи, що посвідчують особу (свідоцтво про народження, паспорт, місце реєстрації), відсутній статус громадянина України та зовсім не було джерел доходу.

У зв’язку з вищенаведеними фактами районною комісією по роботі з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, було прийняте рішення взяти родину під соціальний супровід для надання допомоги у вирішенні наявних складних життєвих обставин.

У ході здійснення соціального супроводу Оксана в судовому порядку отримала громадянство України, паспорт, ідентифікаційний код, місце реєстрації проживання. Це дозволило оформити державну соціальну допомогу при народженні дитини, допомогу на дітей одиноким матерям та як малозабезпеченій сім'ї.

Відвідуючи родину, в процесі надання соціальних послуг, фахівці відмітили, що Оксана веде здоровий спосіб життя, підтримує відповідально ставиться до виховання та забезпечення дитини, освоїла навички догляду за дитиною. Дівчинка забезпечена необхідним одягом, взуттям, постільною білизною, продуктами харчування та засобами гігієни. Кошти державної соціальної допомоги використовуються за призначенням.

Вчасно вжиті заходи дозволили вирішити питання правового статусу проживання сім’ї на території України, забезпечити значне покращення матерільного становища родини, створити необхідні умови для життя та здорового розвитку дитини. А найголовніше – збережено родину для дитини.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 409 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]