Вівторок, 2024-03-19, 7:12 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Допоможемо переселенцям разом!

Звертаємось до всіх небайдужих з проханням долучитися до допомоги, надавши інформацію щодо адрес для можливого тимчасового розміщення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу з Луганської та Донецької областей.

Прохання звертатися за телефоном Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за номером:

(0542) 25 42 33

з 8.00 до 17.15 понеділок-четвер

... Читати далі »

Категория: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 595 | Добавил: VV | Дата: 2014-06-13 | Комментарии (0)

21 лютого на базі Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  відбулося засідання «круглого столу» на тему «Здійснення соціальної роботи у напрямку формування свідомого, відповідального батьківства: функції суб’єктів соціальної роботи».

У заході взяли участь: директори соціальних закладів центру матері та дитини, центру соціально-психологічної допомоги, соціального гуртожитку, представники управління освіти та науки, Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації, працівник Сумського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальний педагог центру соціально-психологічної реабілітації дітей, викладач Сумського державного університету.

Учасники засідання обмінялися досвідом роботи з даної проблематики, зокрема з питань: потреба у забезпеченні соціальної роботи щодо формування відповідального, усвідомленого батьківства; надання практичної соціальної допомоги жін ... Читати далі »


Номер «гарячої телефонної лінії»

з питань захисту сімей з дітьми:

0-542-25-79-7 ... Читати далі »


24 лютого 2015 року на базі Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Взаємодія суб’єктів соціальної роботи в наданні соціальних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа».

Учасниками заходу стали представники Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА, Департаменту освіти та науки Сумської ОДА, обласного центру зайнятості, служби у справах дітей Сумської ОДА,  комунальної установи Сумської обласної ради «Соціальний гуртожиток для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, осіб з їх числа», Сумського дитячого будинку ім. С.П. Супруна, Сумського міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У ході засідання були обговорені питання адаптації до самостійного життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківськог ... Читати далі »


Спеціалісти Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели тренінг для кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники, учасниками якого стало 14 осіб з міст та сіл Сумської області.

Основною метою таких занять є підготовка кандидатів на створення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, опіки, піклування до прийняття нової соціальної ролі прийомних батьків, прийняття батьками усвідомленого рішення про влаштування в сім’ю дітей.

Протягом тренінгу кандидати мали можливість  оволодіти вмінням налагоджувати контакт з дитиною, визначати специфічні потреби дитини, яка влаштовується в сім’ю, захищати її права, співпрацювати з соціальним працівником у ході соціального супроводу тощо.


З метою формування шляхів взаємодії державних структур щодо надання допомоги особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, 4 квітня 2014 року на базі Сумського обласного центру соціально-психологічної допомоги проведено «круглий стіл», за участі представників відділу у справах сім’ї,молоді та спорту, Сумського обласного наркологічного диспансеру, Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Сумського міського відділу УМВС України в Сумській області.

Учасники «круглого столу» обговорили питання практичної реалізації заходів, спрямованих на подолання негараздів осіб-клієнтів центру та обговорили шляхи співпраці державних структур та центру соціально-психологічної допомоги. Був визначений механізм взаємодії суб’єктів соціальної політики щодо здійснення заходів у сфері соціального захисту осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Не доведи Боже потрапити в складні життєві ситуації, але якщо все таки вин ... Читати далі »


Нацдержслужба України відзвітувала щодо результатів виконання у 2013 році заходів, спрямованих на реалізацію цільової програми розвитку державної служби. Інформацію підготовлено відповідно до Закону України «Про державні цільові програми», Порядку розроблення та виконання державних цільових програм, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 106, та на виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 2013 року № 350 «Про затвердження Державної цільової програми розвитку державної служби на період до 2016 року».

У рамках реалізації Програми у 2013 році у 450 державних органах було проведено аналіз 1582 профілів професійної компетентності посад державної служби кадрових служб та структурних підрозділів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Слід зазначити, що Нацдержслужбою України розроблено та затверджено наказом від 27 серпня 2013 року № 144 «Методичні рекомендації щодо проведення моніторингу кількості та аналізу якості розроблених профілів професійної компетентності посад державної служби у державних органах, органах влади Автономної Республіки Крим та їх апараті».

... Читати далі »


Протягом 2013 року до Нацдержслужби України та управлінь державної служби Головного управління державної служби України в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі надійшло 13 063 звернення громадян.

Безпосередньо до Нацдержслужби України від громадян надійшло 1121 індивідуальне та колективне письмове звернення. Кількість звернень громадян порівняно з 2012 роком збільшилась на 3,8 % – у минулому році було 1080 звернень.

Основна частина звернень надходить від державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та пенсіонерів з числа державних службовців. Від громадян, які мають встановлені законодавством пільги, а саме: інвалідів, ветеранів війни та праці, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та інших громадян, які потребують соціального захисту і підтримки, надійшло 47 звернень (4,2 % від загальної кількості).

... Читати далі »


1 2 3 ... 9 10 »