Вівторок, 2024-03-19, 9:05 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 12

На початку березня 2014 року фахівцем із соціальної роботи Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Харченко Ольгою Олександрівною спільно з лейтенантом міліції оперуповноваженим по боротьбі зі злочинами пов`язаними з торгівлею людьми Глухівському УМВС України в Сумській області Коковенко Олександром Володимировичем був проведений відео лекторій для студентської молоді «Протидія торгівлі людьми», на базі професійно-педагогічного коледжу.

Захід включав в себе виступ фахівця із соціальної роботи на тему: «Про послуги Глухівського МЦСССДМ», перегляд відеофільму «Протидія торгівлі людьми» та лекцію лейтенанта міліції на тему: «Торгівля людьми». Молодь мала можливість у невимушеній обстановці поставити питання спеціалістам, які їх цікавили та отримати кваліфікаційні відповіді.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 395 | Добавил: VV | Дата: 2014-03-12 | Комментарии (0)

5 березня 2014 року на базі міськрайонного центру зайнятості був проведений семінар з профорієнтації для засуджених до покарань не пов`язаних з позбавленням волі. Семінар проходив за участю представників кримінально-виконавчої інспекції, центру зайнятості та Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

У заході взяли участь особи, які засуджені до покарань не пов`язаних з позбавленням волі. Юних правопорушників ознайомили з основними принципами ринку праці. Як заявила спеціаліст центру зайнятості, протягом останніх років випускники шкіл віддавали перевагу трьом основним напрямам: економіка, юриспруденція та бухгалтерський облік. В результаті, ринок праці виявився перенасиченим дипломованими юристами та економістами, при цьому виникла гостра потреба в кваліфікованих робітниках. Було акцентовано увагу слухачів на тому, що в даний момент вигідніше освоїти робочу спеціальність, а якщо й отримувати вищу освіту, т ... Читати далі »


Нещодавно, на базі центральної районної бібліотеки методичного центру м. Буринь та в Буринській спеціалізованій школі №2 відбулись зустрічі воїнів-інтернаціоналістів, представників Буринської районної Афганської організації «Обов’язок» з учнями старших класів на тему: «Вшанування учасників бойових дій на території інших держав».

Одним з організаторів заходу виступив Буринський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фахівець із соціальної роботи якого Крамаренко Ю.В. знає Афганістан не з розмов, адже сам брав участь у воєнних діях на території Афганістану.

Зустрічі відбувалися за круглим столом. Воїни-інтернаціоналісти розповіли учням про війну в Афганістані, учні в свою чергу чит ... Читати далі »