Субота, 2024-04-20, 1:33 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 28

Неможливо зрозуміти свою дитину, не зрозумівши спочатку самого себе. Що є для нас найважливішим у світі? Чого чекати від власної дитини? Якими засобами ми користуємося, аби досягти бажаних життєвих цілей?

Саме з метою отримання навичок підтримання стосунків між батьками та дітьми фахівцем із соціальної роботи Роменського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н.Білан у Довгополівському сільському клубі  проведена зустріч-бесіда з мамами  «Батьки і діти».

В ході заходу батьки дізналися про те, як налагодити сімейну атмосферу, як створити найкращі умови проживання і виховання дітей, як підняти впевненість у школяра, як мотивувати дітей на успішне навчання, як навчити поважати дорослих, отримали рекомендації та заповіді для батьків.

Учасники брали активну участь у бесіді, ставили запитання та висловлювал ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 417 | Добавил: VV | Дата: 2014-03-28 | Комментарии (0)

Практично. перед кожним із нас, особою чи організацією, постає проблема вибору власної ролі стосовно дітей та молоді із функціональними обмеженнями: пройти мимо, чекати, що хтось їм допоможе або шукати реальні шляхи допомоги.

Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не стоїть осторонь від проблем цих дітей. Фахівці із соціальної роботи центру тісно співпрацюють з спеціалістами Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів УПСЗН виконкому Роменської міської ради. В дні, коли підвозять дітей та молодь з функціональними обмеженнями із району, фахівці із соціальної роботи завжди спілкуються з ними.

Особливої уваги в реалізації напрямку соціальної підтримки зазначеної категорії дітей та молоді заслуговує колективна робота, а саме, організація конкурсів – виставок, інтелектуальних ігор, свят, проведення інформаційно-просвітницьких заходів, профілактичної роботи, як з дітьми, так і їх батьками.

... Читати далі »


Відповідно до плану спільних дій Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, на базі Краснопільського районного  підрозділу Білопільського міжрайонного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Сумській області організований та проведений «круглий стіл» на тему: «Здоровий спосіб життя – запорука успіху» за участі представників Краснопільського районного центру зайнятості, Краснопільського РВ УМВС України в Сумській області та Краснопільської центральної районної лікарні.

Під час засідання лікар-нарколог Борис Смірнов провів бесіду серед осіб, засуджених без позбавлення волі, стосовно профілактики алкоголізму в молодіжному середовищі, акцентував увагу на роз’ясненні поняття алкоголізму, причин та способів його подолання.

Фахівець із соціальної роботи Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Р.Ю.Маслов оз ... Читати далі »


Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає більш актуальною і болючою темою для нашого суспільства. Очевидним фактом є те, що значна кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховується в інтернатних закладах. Діти в них, як правило, істотно відрізняються від тих, які виховуються в сім’ях, тим, що вони недоотримують батьківського тепла, любові, ласки та доброти.

З метою інформування жителів району щодо пріоритетних напрямів сімейних форм виховання, Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено вуличну акцію: «Подаруй дитині родину». Під час акції проведено інформаційно-просвітницьку роботу серед населення селища, щодо пріоритетних напрямів сімейних форм виховання, створення та функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу,  роздано листівки відповідної тематики.

... Читати далі »