Вівторок, 2024-03-19, 2:49 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 11

Наприкінці лютого при заступникові голови Ямпільської райдержадміністрації проведена нарада з питань профілактики правопорушень та організації роботи по запобіганню негативним проявам в дитячому та підлітковому середовищі за участі служби у справах дітей Ямпільської райдержадміністрації, Ямпільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, заступника директора по виховній роботі Свеського професійного аграрного ліцею, представників міліції громадської безпеки.

На нараді підводились підсумки діяльності з зазначеного питання за 2013 рік та були визначені пріоритетні напрямки з профілактики правопорушень серед неповнолітніх у 2014 році.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 374 | Добавил: VV | Дата: 2014-03-11 | Комментарии (0)

З метою координації дій між суб’єктами соціальної роьоти та сім’ями, що опнились у складних життєвих обставинах, наприкінці лютого в приміщенні Конотопської районної державної адміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань соціальної роботи з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах під головуванням заступника голови Конотопської районної державної адміністрації І.В. Клігунової.

На засіданні розглядались актуальні питання та прийняті відповідні рішення щодо організації подальшої ... Читати далі »


Досить актуальною проблемою сьогодення є проблема насильства в сім’ї. Про нього всі знають, але зазвичай мовчать, хоча ця проблема потребує загальної уваги.

З метою інформування учнів щодо насильства в сім’ї фахівцем із соціальної роботи Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сербін М.М. проведена лекція-бесіда для учнів ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» на тему «Насильство живиться покірністю».

... Читати далі »


Вирішуючи одне з важливих питань сьогодення, яке стосується порушення закону неповнолітніми, Недригайлівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Недригайлівським районним підрозділом кримінально-виконавчої інспекції проведений семінар-практикум для фахівців із соціальної роботи на тему: «Соціальна робота з неповнолітніми та молоддю, які вступили в конфлікт із законом».

На семінарі розглядались такі важливі питання щодо соціальної роботи з дітьми та молоддю, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції та кримінальній міліції у справах дітей, покращення взаємодії кримінально-виконавчої інспекції, кримінальній міліції у справах дітей і центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які перебувають на обліку в криміна ... Читати далі »


До До Всесвітнього Дня соціальної справедливості (який святкується 20 лютого), працівниками Липоводолин-ського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведений тематичний захід для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Було запрошено 9 сімей, в яких виховується 15 дітей.

Даний захід розпочався зі вступного слова тимчасово виконуючої обов’язки голови Липоводолинської районної державної адміністрації  Семенченко Л.В., потім фахівцями із соціальної роботи проведена бе ... Читати далі »


Не залишає поза увагою прийомні сім’ї та будинки сімейного типу Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Так, у лютому працівники центру здійснили візит до дитячого будинку сімейного типу сім’ї Беги Г.М. у селі Андріяшівка та прийомних сімей Скрипки С.В., Приходько Т.А. в с. Бобрик з метою соціального супроводження цих сімей.

Спеціалісти отримали гарні враження після відвідин, адже діти в сім’ях виховуються належним чином. Батьки створили комфортні умови для проживання та виховання дітей. В кожній сім’ї є сучасні меблі індивідуального та загального користування, побутова техніка. Діти забезпечені необхідними індивідуальними речами, одягом, взуттям, іграшками, книгами, шкільним ... Читати далі »