Вівторок, 2024-03-19, 11:59 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 19

З нагоди Дня соціальної справедливості Тростянецьким районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було оголошено акцію «Дітям з обмеженими можливостями – всебічний, гармонічний розвиток!»

Дорослі та діти міста долучилися до цієї акції. Книжки,  розвиваючі ігри, іграшки, які були зібрані під час акції, спеціалістами центру урочисто передані в Центр реабілітації дітей з обмеженими можливостями.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 381 | Добавил: VV | Дата: 2014-03-19 | Комментарии (0)

Підлітковий вік не випадково називають «складним», «критичним», «кризовим». У цей період переходу від дитинства до дорослості відбувається якісний стрибок у розвитку психіки – усвідомлення своєї індивідуальності, становлення стійкого уявлення про себе, тобто формується самопізнання. Підлітки отримують можливість реалізувати своє «дорослішання», і це для них дуже важливо.

Тому серед учнів старших класів Путивльської ЗОШ- інтернат з метою попередження девіантної поведінки учнів, фахівцем із соціальної роботи Путивльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Базильовою Н.М. була проведена бесіда «Байдужих серед нас нема». Виховний момент бесіди був направлений на формування моральної свідомості, самосвідомості, усвідомлення себе як особистості, яка має не тільки права, а й обов'язки перед суспільством.

... Читати далі »


З метою надання організаційно-методичної допомоги щодо організації роботи з попередження насильства в сім’ї 13 березня в управлінні соціального захисту населення м. Глухова була проведена нарада з представниками Центральної районної лікарні, відділу освіти, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, Глухівського міськрайвідділу УМВС, територіального центру.

Виконуюча обов’язки директора центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Юденич О.Е. проінформувала присутніх, що з метою недопущення випадків насильства в сім`ї центром постійно контролюються умови проживання і виховання дітей в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Постійно здійснюється профілактична робота з питань попередження насильства в сім`ї: інформування громадськості щодо наслідків жорстокого поводження з дітьми та зміну поведінки стосовно виховання дітей, проводяться бесіди для батьків, щодо основ батьківської компетентності, особливості розвитку дитини раннього віку, реалізації прав дитини в сім’ї, виховання дітей на основі здорового глузду. З метою запобігання жорстокого поводженню з дітьми та захисту їх  від різних форм насильства створюються та розповсюджуються інфо ... Читати далі »


Нацдержслужба України відзвітувала щодо результатів виконання у 2013 році заходів, спрямованих на реалізацію цільової програми розвитку державної служби. Інформацію підготовлено відповідно до Закону України «Про державні цільові програми», Порядку розроблення та виконання державних цільових програм, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 106, та на виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 2013 року № 350 «Про затвердження Державної цільової програми розвитку державної служби на період до 2016 року».

У рамках реалізації Програми у 2013 році у 450 державних органах було проведено аналіз 1582 профілів професійної компетентності посад державної служби кадрових служб та структурних підрозділів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Слід зазначити, що Нацдержслужбою України розроблено та затверджено наказом від 27 серпня 2013 року № 144 «Методичні рекомендації щодо проведення моніторингу кількості та аналізу якості розроблених профілів професійної компетентності посад державної служби у державних органах, органах влади Автономної Республіки Крим та їх апараті».

... Читати далі »