П`ятниця, 2024-04-26, 4:56 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 19 » Нарада щодо протидії насильства в сім’ї
3:59 PM
Нарада щодо протидії насильства в сім’ї

З метою надання організаційно-методичної допомоги щодо організації роботи з попередження насильства в сім’ї 13 березня в управлінні соціального захисту населення м. Глухова була проведена нарада з представниками Центральної районної лікарні, відділу освіти, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, Глухівського міськрайвідділу УМВС, територіального центру.

Виконуюча обов’язки директора центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Юденич О.Е. проінформувала присутніх, що з метою недопущення випадків насильства в сім`ї центром постійно контролюються умови проживання і виховання дітей в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Постійно здійснюється профілактична робота з питань попередження насильства в сім`ї: інформування громадськості щодо наслідків жорстокого поводження з дітьми та зміну поведінки стосовно виховання дітей, проводяться бесіди для батьків, щодо основ батьківської компетентності, особливості розвитку дитини раннього віку, реалізації прав дитини в сім’ї, виховання дітей на основі здорового глузду. З метою запобігання жорстокого поводженню з дітьми та захисту їх  від різних форм насильства створюються та розповсюджуються інформаційні матеріали, що містять список інституцій та організацій, покликаних надавати допомогу дітям.

На даний час до центру надійшло 6 повідомленнь з приводу насильства в сім`ї. Фахівцями із соціальної роботи були відвідані дані сім`ї, визначені проблеми, проведені бесіди щодо недопущення насильства в сім`ї, реалізації прав людини; надана інформація про перелік організацій, покликаних надавати допомогу сім`ям, постраждалим від насильства, або які мають реальну загрозу його вчинення. З метою недопущення таких випадків центром постійно контролюються умови проживання і виховання дітей в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 448 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]