П`ятниця, 2024-04-26, 12:41 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 26 » Доброзичливість, добровільність, доступність
7:10 PM
Доброзичливість, добровільність, доступність

19.02.2014 року на базі приміщення центру медико-соціальної допомоги дітям і молоді «Клініка, дружня до молоді» Шосткинським районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проведено засідання у форматі «круглого столу» «Доброзичливість, добровільність, доступність».

В засіданні взяли участь працівники районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, головний лікар КЛПЗ «Дитяча лікарня» Тетяна Гончар, завідуюча центром медико-соціальної допомоги дітям і молоді «Клініка, дружня до молоді» Олена Храмченко, лікар-нарколог Лариса Терещенко.

На початку засідання для фахівців із соціальної роботи Шосткинського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було організовано екскурсію по центру медико-соціальної допомоги дітям і молоді «Клініка, дружня до молоді».

Також у  ході проведення засідання присутніх було ознайомлено з метою та основними завданнями установи, які працюють за принципом «Доброзичливість, добровільність, доступність», продемонстровано відео презентацію закладу з моменту створення (2007 рік) по теперішній час, надано інформацію щодо графіків роботи спеціалістів: педіатрів, гінекологів, психологів, дерматовенерологів, урологів, наркологів та комплексу послуг, які можливо отримати на безкоштовній та навіть анонімній основі, обговорено шляхи процесу взаємодії між установами.

Наприкінці засідання було визначено пріоритетні напрямки співпраці щодо підвищення якості надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді – мешканцям сільської місцевості.

Отримана інформація та тісна співпраця між установами у подальшому, розкриває нові можливість щодо професійного надання індивідуальних та групових послуг населенню Шосткинського району з питань здорового способу життя, репродуктивного здоров`я, контрацепції, планування сім`ї, обстеження на ВІЛ-інфекцію та інфекції, які передаються статевим шляхом тощо.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 431 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]