П`ятниця, 2024-04-19, 11:39 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 05

Як запланувати успіх, дізналися підлітки, засуджені до покарання без позбавлення волі, в результаті участі у тренінговій програмі, яку підготували для них фахівці Шосткинського міського центру соціальних служб спільно зі спеціалістами Кримінально – виконавчої інспекції.

Протягом години юнаки вчилися керувати власним життям через планування часу, отримали практичні рекомендації щодо відповідального ставлення до свого вибору, формували правильні життєві цінності та обговорювали шляхи їх досягнення.

Хлопці дізналися про те, що не зважаючи на складнощі, кожна людина ціною власних зусиль та бажання може сягнути висот і досягти значного успіху. Це і довів власним життєвим прикладом Б. Франклін – засновник системи управління часом, що покладено в основу тренінгу. Саме він був 15-тою дитиною в бідній сім’ї, проте, самостійно вивчаючи різні науки, прагнучи зробити щось цін ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 432 | Добавил: VV | Дата: 2014-02-05 | Комментарии (0)

Щотижня на базі гуртожитків професійно-технічних навчальних закладів (Професійного ліцею, Шосткинського вищого професійного училища, ДНЗ «Шосткинського центру ПТО» ) та Хіміко-технологічного коледжу ім. І.М. Кожедуба впроваджують групову та індивідуальну роботу працівники Шосткинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Учні, які проживають окремо від родини та на період навчання мешкають у гуртожитках, часто, маючи вільний час, потрапляють у різні складні ситуації, скоюють злочини, не дотримуються ведення здорового способу життя. Тому, одним із напрямків діяльності Центру є групова робота з учням та студентами, які навчаються.

С ... Читати далі »