Четвер, 2024-04-18, 12:23 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 04

Відповідно до плану роботи, Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 29 січня 2014 року організовано та проведено семінар для фахівців із соціальної роботи Краснопільського району на тему «Попередження насилля в сім’ї».

Семінар відбувся за головуванням заступника голови Краснопільської районної державної адміністрації Віктора Побідинського. «Робота по попередженню насилля в сім’ях та тісна співпраця всіх уповноважених органів з даного питання дасть можливість ефективно вирішувати всі нагальні питання, щодо випадків насилля в сім’ях», зазначив В. Побідинський.

В ході семінару розглянуті питання щодо ознайомлення з порядком взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинилися в складних життє ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 466 | Добавил: VV | Дата: 2014-02-04 | Комментарии (0)

Наприкінці січня фахівцями Тростянецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольгою Бабич та Юлією Мірошниченко на базі Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 проведено профілактичний захід для учнів 10-11-х класів «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства».

Метою зустрічі було підвищення рівня знань щодо поняття «торгівля людьми», прав та свобод громадян за кордоном, міжнародних документів про боротьбу з торгівлею людьми, надання корисних порад щодо особистої безпеки при виїзді за кордон тощо.

Фахівці звернули увагу присутніх на причини виникнення проблеми торгівлі людьми, на права, які порушуються в ситуації торгівлі людьми (як за кордоном, так і в Україні), зазначили життєві історії реальних молодих українців – жертв сучасних работорговців.

... Читати далі »


Не залишають поза увагою дітей з особливими потребами спеціалісти центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Саме тому, спеціалістами Буринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася святкова зустріч з дітьми з функціональним обмеженнями на базі місцевого реабілітаційного центру.

Діти активно та змістовно провели час – розповідали цікаві вірші, брали участь у рухливих іграх, конкурсах. Для учасників заходу була організована змістовна концертна програма з врученням призів та подарунків.

Свято пройшло в дружній та затишній атмосфері і по закінченню свята всі учасники зібралися за солодким столом.


У селі Саєво Недригайлівського району Сумської області проживає Кобзар Юрій. Він хворіє на дитячий церебральний параліч. З метою покращання фізичного стану дитини постала необхідність хірургічного втручання.

Операцію довелося робити в м. Тула у інституті клінічної реабітології. За сприяння працівників Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Товариства Червоного Хреста України, односельців та небайдужих людей були зібрані кошти, необхідні для проведення операції.

В кінці 2013 року Юрія успішно прооперовано. На даний час Юрій проходить курс реабілітації, а стан здоров’я його відчутно покращився.

... Читати далі »