Вівторок, 2024-03-19, 1:32 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 21

У рамках проведення Дня соціальної справедливості Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представниками церкви «Відродження» забезпечено проведення цікавої, розважальної програми для дітей із малозабезпечених сімей. В ході програми школярі взяли участь у різноманітних іграх, вікторинах, відгадували загадки, ребуси, співали та танцювали. В кінці заходу учасники мали змогу побачити цікаву театралізовану виставу «Герой».

Учасники групового заходу показали себе вихованими, дисциплінованими та талановитими школярами. На згадку діти отримали цікаві іграшкові набори, а їх сім’ї продуктові набори.

Як організатори так і учасники заходу з нетерпінням чекають на нові зустрічі.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 400 | Добавил: VV | Дата: 2014-02-21 | Комментарии (0)

21 лютого на базі Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  відбулося засідання «круглого столу» на тему «Здійснення соціальної роботи у напрямку формування свідомого, відповідального батьківства: функції суб’єктів соціальної роботи».

У заході взяли участь: директори соціальних закладів центру матері та дитини, центру соціально-психологічної допомоги, соціального гуртожитку, представники управління освіти та науки, Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації, працівник Сумського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальний педагог центру соціально-психологічної реабілітації дітей, викладач Сумського державного університету.

Учасники засідання обмінялися досвідом роботи з даної проблематики, зокрема з питань: потреба у забезпеченні соціальної роботи щодо формування відповідального, усвідомленого батьківства; надання практичної соціальної допомоги жін ... Читати далі »