Вівторок, 2024-03-19, 1:47 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 25

Протягом лютого 2014 р. фахівцями із соціальної роботи Глухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовувались та проводились для молоді району виховні заходи з питань профілактики правопорушень серед неповнолітніх.

Зокрема, 17 лютого на базі Бачівського НВК фахівцем із соціальної роботи М. Ющенком проведений такий захід серед учнів 6-9 класів. У заході брали участь директор Бачівського НВК А. Бардаков, дільничий інспектор МВ УМВС України у Сумській області О. Гаркавий, голова ради з профілактики правопорушень Бачівського НВК В. Ілейко.

З учнями було проведено бесіду по криміногенній ситуації у Глухівському районі, кримінальної відповідальності неповнолітніх, бліц-турнір на тему: «Ти і ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 475 | Добавил: VV | Дата: 2014-02-25 | Комментарии (0)

В рамках програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2012-2016 роки та програми «Молодь» на 2001-2015 роки Роменським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щомісячно проводяться заходи на базі консультативного пункту при пологовому відділенні Роменської центральної районної лікарні та консультативного пункту при жіночій консультації.

... Читати далі »


Найбільшої інтенсивності досягає дружба в юнацькі роки та в період ранньої зрілості, коли відзначається виняткова значущість відносин із друзями, найбільша частота зустрічей і найбільший обсяг спільно проведеного часу. При цьому відносини між друзями наповнені глибоким емоційним змістом і часто зберігаються протягом усього життя, саме тому, для підлітків залишається завжди актуальною тема дружби та любові.

На базі Роменської загальноосвітньої школи-інтернат ім. О.А. Деревської фахівцями Роменського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на передодні дня Святого Валентина для учнів старших класів проведені бесіди з елементами тренінгу «Справжня дружба», «Справжня любов» та «Стосунки у нашому житті», під час яких старшокласники розширили і поглибили поняття любові, дружби і товаришування.

... Читати далі »


13 лютого 2014 р. на базі гуртожитку Шосткинського вищого професійного училища відбувся захід, присвячений проблемі розповсюдження наркоманії серед молоді «Антинаркотик». Організаторами акції виступили спеціалісти Шосткинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На зустріч з учнями було запрошено досвідченого лікаря-нарколога Ларису Миколаївну Терешенко. Вона детально пояснила, яким чином наркотики впливають на розум та організм підлітка. Неабияку зацікавленість учнів викликали супроводжуючі недуги, які насамперед виникають у споживачів наркотиків. Неодноразово наголошувалось, що людина самостійно обирає свій життєвий шлях, у кожного є право вибору.

Молоді було роз’яснено шляхом тренінгових завдань про те, що у кожної людини є світла і темна сторона, відповідно – добро і зло. Кожна людина самостійно обирає - погодитись чи відмовитись від споживання наркотиків, піддатися спокусі та стати залежною людиною чи поставити перед со ... Читати далі »