Вівторок, 2024-03-19, 6:20 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 13

Нещодавно студенти-волонтери Української академії банківської справи відвідали мешканців соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – молодих людей, які були вихованцями дитячих будинків та інтернатів.

В силу життєвих обставин, рівень фінансової грамотності випускників дитячих будинків та інтернатів є надзвичайно низьким, що призводить до серйозних помилок соціально незахищеної молоді при формуванні фінансових відносин.

Студенти-волонтери вирішили надати інформаційну підтримку вихованцям соціального гуртожитку і провели лекцію, присвячену актуальним питанням банківського кредитування населення в Україні.

... Читати далі »

Просмотров: 491 | Добавил: VV | Дата: 2014-02-13 | Комментарии (0)

З метою привернення уваги до здорового способу життя, фахівцями із соціальної роботи Путивльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведена бесіда-анкетування «З турботою про себе» для учнів 7 класу ЗОШ №1.

В ході заходу надано інформацію про головні ознаки здорового способу життя та складових цінностей; ознайомлено зі шкідливим впливом тютюну,алкоголю, наркотиків на організм підлітків.

Учні активно приймали участь в заході та серйозно поставились до заповнення анкети «Що таке здоровий спосіб життя для мене?». В них прокин ... Читати далі »


На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з метою пропаганди здорового способу життя та профілактики тютюнопаління серед вагітних жінок та жінок, які народили немовлят, на базі жіночої консультації Краснопільської центральної районної лікарні Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено засідання круглого столу «Здорові діти – здорова нація».

Майбутні мами отримали кори ... Читати далі »


Кожна епоха народжує своїх героїв. Але ратний подвиг у всі часи стояв на високому моральному п’єдесталі, вінчаючи найкращі якості людини-громадянина, патріота, інтернаціоналіста. І сьогодні у хлопців України не вичерпалися вірність обов’язку і честі, пам’яті за загиблими і живими, традиціям старших поколінь.

Підтверджують ці слова і заходи, які пройшли у м. Шостка. Саме в Шостці, на базі школи № 5, вперше в Сумській області, відбулась відкрита першість області з кульової стрільби серед юнаків, присвячена 25 річниці виводу військ з Республіки Афганістан.

У змаганнях взяли участь представники м. Глухова, Кролевця, Шостки та Шосткинського району – загалом 27 команд (близько 150 спортсменів та гостей свята).

... Читати далі »


8 лютого 2014 року колектив Шосткинського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді взяв участь у тренінговому занятті, проведеного психологами з міста Києва – лідерами Школи  «У щасливого подружжя – повноцінні діти». Ними презентований курс для батьків «Батьківський дім». Мета навчання – отримання навичок відновлення стосунків між батьками та дітьми, шляхом опанування повного курсу занять.

Фахівці дізналися як створити сімейну атмосферу для найкращого розкриття особистості дитини, як підняти впевненість у школяра, як мотивувати на успішне навчання, як вгамувати гнів, як навчити поважати дорослих, та багато іншого.

Ці знання стали у нагоді фахівцям із соціальної роботи не тільки як практичний матеріал для роботи із сім’ями, що потрапили у складні життєві обставини. Багато хто з присутніх зрозумів причини та шляхи вирішення проблем  у власних родинах. Адже в нашому суспільстві вихованню дітей приділяється ... Читати далі »


7 лютого 2014 року спеціалістами Роменського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено семінар-навчання для фахівців із соціальної роботи з питань попередження насильства в сім’ї та запобігання жорстокому поводженню з дітьми.

Фахівці мали змогу поставити питання, які виникали у ході їхньої практичної діяльності, та отримати кваліфіковану пораду. Особливий наголос був поставлений на темі жорстокого поводження з дітьми. Адже якщо дорослі хоч якось можуть відстояти свої права, то діти найуразливіша верства населення, оскільки цілком і повністю залежать від дорослих.

... Читати далі »


Введення посад фахівців із соціальної роботи, згідно соціальних ініціатив Президента України щодо реформування системи надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення, сприяло покращенню роботи з проблемними родинами, поліпшенню якості їх життя.

Наприкінці січня фахівцями Конотопського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідана сім’я у м Конотоп, яка за попередніми даними перебуває у які опинилися в складних життєвих обставинах. На жаль, інформація підтвердилась – члени сім’ї дійсно мають скрутне матеріальне становище та потребують оперативної допомоги у зв’язку з настанням холодів.

За сприяння Конотопського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для подружжя організовано надання щомісячної гуманітарної допомоги одягом та взуттям (залучено Конотопський районний комітет Червоного хреста), надана одноразова допомога у вигляді продуктових наборів (до співпраці залуч ... Читати далі »