Субота, 2024-04-27, 6:29 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 29 » Учитись жити по закону
12:24 PM
Учитись жити по закону
Проблеми громадянського виховання молоді – вічні проблеми, які знаходяться у центрі уваги педагогів, громадських, політичних діячів та інших спеціалістів.
З метою розширення зв’язків, спрямованих на здійснення соціальної роботи з різними категоріями сімей, захисту прав дітей, сім’ї та молоді, створення умов для їх нормального розвитку і виховання у сім’ях, реалізація спільних завдань суб’єктами соціальної роботи, 21 квітня 2011 року на базі Довжицької сільської ради спеціалізованим формуванням Охтирського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проведено засідання круглого столу на тему «Захистимо дитину. Допоможемо сім’ї. Підтримаємо молодь».
У засіданні взяли участь спеціалісти служби у справах дітей Охтирської районної державної адміністрації, Охтирського міськрайонного центру зайнятості, Охтирського міськрайонного управління юстиції, працівники соціальної сфери Довжицької сільської ради.
Спеціалістами обговорено питання щодо формування правової культури особистості, становища та соціальних проблем сільських родин, молоді та дітей, соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, формування здорового способу життя дітей та молоді.
Також спеціалізованим формуванням «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» Охтирського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено інформаційно-просвітницький захід для учнів старших класів Довжицького НВК на тему: «Права та обов’язки громадянина України».
У проведенні заходу взяли участь спеціалісти служби у справах дітей Охтирської районної державної адміністрації, Охтирського міськрайонного центру зайнятості, Охтирського міськрайонного управління юстиції, наркодиспансерного відділення КЗ «Охтирська ЦРЛ», які провели з дітьми бесіди щодо формування правової культури особистості, прав та обов’язків дітей, новітніх наркологічних загроз серед учнів та молоді, професії, як основи життєвого успіху молоді. Спеціалістами надано індивідуальні консультації.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 540 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]