Четвер, 2024-03-28, 12:44 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 15

14 квітня 2011 року, з нагоди відзначення 66 річниці Великої Вітчизняної війни, волонтери Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з молодіжною театральною студією «Кураж» Української Академії банківської справи НБУ завітали з театралізованою виставою до мешканців комунальної установи «Соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». Метою даного заходу було виховання у молоді шанобливого ставлення до історії Батьківщини та її героїчного минулого. Молоді люди, які проживають в гуртожитку, змогли побачити театралізовані сценки-мініатюри з сучасними інтерпретаціями класичних творів, де розкривалися проблеми людських відносин, чекання і зустрічі героїв після війни, радощів мирного життя.

Категория: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 537 | Добавил: VV | Дата: 2011-04-15 | Комментарии (0)

12 квітня 2011 року у приміщенні Сумського військового комісаріату відбулася зустріч сьогоднішніх призовників із спеціалістами у різних соціальних галузях на тему: «Надання соціально-психологічної допомоги молоді, яка поповнює Збройні сили України».
Ініціатором зустрічі був Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На ній надавалися практичні рекомендації соціальної роботи у військових комісаріатах. Цю зустріч було організовано завдяки головному спеціалістові центру Наталії Скрипченко, яка запросила виступити для призовників декількох спеціалістів соціальної сфери нашого міста.
Так, представниця міського центру профілактики ВІЛ/СНІД Інга Ромасенко розповіла молодим хлопцям про небезпеку безладних статевих стосунків, про необхідність проходження перевірки на ВІЛ/СНІД та користування презервативами.
Нарколог Сумського обласного наркологічного диспансеру Валерій Смирнов застеріг хлопців, що навіть проста спроба наркотиків може призвести до тяжкої та довготривалої наркозалежності. Також він із сумом повідомив, що у наш час алкоголізм молодшає, і 20-річний юнак-алкоголік уже нікого не дивує, що страшно.
Представник обласного туберку ... Читати далі »

На базі «Клініки, дружньої до молоді» спеціалістами районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведена зустріч з прийомними батьками.
У рамках заходу відбулася презентація діяльності «Клініки, дружньої до молоді» виконуючою обов’язки завідуючої В.В. Василенко, лікар-неонатолог Т.О. Сердюк розкрила питання «Формування сексуальної культури у підлітків», соціальному захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях був присвячений виступ начальника служби у справах дітей І.М. Пугач, за допомогою інтерактивних вправ, які проводила психолог В.В. Гладенко, батьки розвивали вміння аналізувати поведінку та вчинки прийомних дітей в конкретних життєвих ситуаціях.
Прийомні батьки отримали індивідуальні консультації фахівців та пам’ятку «Як стати кращими батьками».