П`ятниця, 2024-04-26, 6:02 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 3 » Тато, мама, я – спортивна сім’я
5:43 PM
Тато, мама, я – спортивна сім’я

З нагоди святкування Дня сім’ї, в мальовничому куточку с. Бобрик Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проводив спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У змаганнях брали участь прийомна сім’я Скрипки Сергія Васильовича та Віри Андріївни і дитячий будинок сімейного типу Чухаль Олександра Миколайовича та Світлани Вікторівни. Свято відбулось під девізом «В здоровому тілі – здоровий дух». Основна мета заходу – популяризація спорту та здорового способу життя серед родин. Цього дня сім’ї вийшли на старт аби позмагатися, яка родина найспритніша, найсильніша та найшвидша.

Веселий дитячий гамір заповнив лісову галявину. Батьки та діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь і навичок. Мами й тата, братики та сестрички разом зі своїми маленькими капітанами весело стрибали на скакалці, м'ячах, у мішках, саджали і прибирали городину, будували будинки тощо. За результатами перемогла дружба. Кожна команда отримала почесну грамоту та подарунок. А цікаві та неординарні медалі красувалися у всіх учасників, що свідчили про перемогу дружби між родинами.

Центральною подією святкування стало – колективне приготування на багатті «майської каші». Гутник Вітя та Бондарєв Олександр, як справжні господарі, звичайно під пильним наглядом дорослих, вміло рубали дрова та розпалювали багаття. Віра Андріївна пригощала усіх смачною кашею, за що і отримала медаль «Найкращий кашовар». А як пишалась дітвора з того, що самі «готували» страву: смажили сало, сардельки, пекли картоплю.

Природа – найкращий фон для активного відпочинку, для проведення рухливих ігор. Боженко Оксана разом з мамою показали гарні результати під час гри в бадмінтон, а маленький Миколка Гамзін справжні футбольні навички. Цікавою була спільна гра батьків та дітей, працівників центру в волейбол.

Всі учасники свята отримали великий заряд бадьорості та багато позитивних емоцій.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 384 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]