Четвер, 2024-03-28, 1:19 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 10

З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей, на центральних вулицях міста Глухова волонтери Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провели розважально-ігрову програму для дітей «Я твій друг і ти мій друг!». На свято к дітям завітали казкові персонажі, які проводили з ними вікторини, ігри та конкурси.

Діти грали, розважалися, перемагали в конкурсах і отримували подарунки та ласощі.

Після розважальної програми для дітей був організований фахівцями із соціальної роботи Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді «Салон краси» де діти мали змогу зробити зачіску, святковий макіяж або манікюр.

Свято вдалося на славу – море усмішок, дитячого щебету та непідробної радості та щастя в очах. Як хочеться щоб цим діткам завжди ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 371 | Добавил: VV | Дата: 2014-06-10 | Комментарии (0)

01.06.2014 року фахівці із соціальної роботи Білопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на території міста Білопілля провели акцію, присвячену Міжнародному Дню захисту дітей.

В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року. Це не лише галасливі та веселі святкування дітвори, але й постійне нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, бо діти – найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, саме від них чекаємо підтримки та опори в старості. Вони завжди потребують багато уваги, але не всім дітям пощастило мати щасливе і безтурботне дитинство. Особливо це стосується дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Дітям та дорослим були роздані тематичні буклети з привітаннями та практичними рекомендаціями, де роз'яснювалися основні права дитини, а також практичні поради батькам по вихованню та спілкуванню з малечею. ... Читати далі »


До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї фахівцями із соціальної роботи Конотопського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у травні 2014 р. проведено ряд заходів, зокрема: заняття з елементами тренінгу «Материнство – це благословення», лекція  «Міцна родина – щаслива дитина», конкурс малюнків «Намалюй свою маму», «Мамо, тобі низесенько вклонюсь».