Четвер, 2024-04-25, 4:30 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 03

1 червня – одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року і святкується в понад 30 країнах світу. До відзначення цього свята долучився й Шосткинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Так, 28.05.2014 року на території Собицької сільської ради була проведена вікторина «Живе на всій планеті народ веселий – діти!» до Міжнародного дня захисту дітей, учасниками якого стали діти з різних категорій населення.

Головною метою вікторини було ознайомити учасників з міжнародними стандартами прав дитини: Декларацією та Конвенцією ООН про права дитини, нормативними документами українського законодавства стосовно захисту дитинства в нашій країні. Крім того, за допомогою завдань в ігровій формі, учасники закріпили отримані знання на практиці, розгадуючи кросворди, головоломки та відповідаючи ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 398 | Добавил: VV | Дата: 2014-06-03 | Комментарии (0)

До Міжнародного дня захисту дітей працівниками Недригайлівського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції та Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено лекційно-спортивне заняття «Знаємо та вміємо» в ході якого з неповнолітніми обговорено деякі статті Конвенції ООН про права дитини, їх конституційні права та обов’язки, зокрема відповідальність за власне життя і здоров’я та спосіб життя.

Після лекції продовжили захід на культурно-спортивному комплексі «Колос» де на тренажерах неповнолітні продемонстрували рівень фізичної підготовки як доказ ведення здорового способу життя. 


В рамках роботи спеціалізованого формування «Консультаційний пункт у пологовому стаціонарі» Шосткинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі пологового відділення Шосткинської центральної районної лікарні було організовано та проведено захід «Ми – за відповідальне батьківство» для вагітних жінок та жінок з новонародженими дітьми.

На сьогодні соціальне сирітство є однією з найбільш актуальних сучасних проблем українського суспільства, тому з метою формування відповідального та усвідомленого батьківства, попередження раннього соціального сирітства вагітним та молодим мамам у ході заходу були надані роз`яснення щодо вітчизняного законодавства, яке регулює питання охорони дитинства в Україні та виконання батьківських обов’язків.

Говорячи про сімейне виховання, учасники торкнулися теми місця та ролі матері і батька у цьому процесі, розглянувши їх функції в сім’ї. ... Читати далі »


З нагоди святкування Дня сім’ї, в мальовничому куточку с. Бобрик Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проводив спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У змаганнях брали участь прийомна сім’я Скрипки Сергія Васильовича та Віри Андріївни і дитячий будинок сімейного типу Чухаль Олександра Миколайовича та Світлани Вікторівни. Свято відбулось під девізом «В здоровому тілі – здоровий дух». Основна мета заходу – популяризація спорту та здорового способу життя серед родин. Цього дня сім’ї вийшли на старт аби позмагатися, яка родина найспритніша, найсильніша та найшвидша.

Веселий дитячий гамір заповнив лісову галявину. Батьки та діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь і навичок. Мами й тата, братики та сестрички разом зі своїми маленькими капітанами весело стрибали на скакалці, м'ячах, у мішках, саджали і прибирали городину, будували будинки тощо. За результат ... Читати далі »