Субота, 2024-04-27, 6:37 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 25

Триває соціально-просвітницька робота з дітьми під час літніх канікул. 24 червня 2014 року спеціалісти Шосткинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували та провели зустрічі з дітьми та підлітками у обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Ігрові програми направлені на впровадження здорового способу життя, розвиток пізнавальних процесів, уваги, пам’яті, логічного мислення, спілкування.

Діти з цікавістю програвали різноманітні вправи тренінгів, спілкувалися, виконували завдання, відповідали на питання вікторин, програвали ситуації в групі. Найвищою подякою спеціалістам стало задоволення дітлахів, посмішки, запрошення відвідувати їх надалі.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 347 | Добавил: VV | Дата: 2014-06-25 | Комментарии (0)

У 2014 році Україна ратифікувала Факультативний протокол до Конвенції ООН про права дитини щодо участі дітей у збройних конфліктах, метою якого є недопущення участі дітей у зазначених подіях.

Враховуючи трагічні події, які мають місце у східних регіонах України та з метою створення ефективного механізму забезпечення прав і законних інтересів дітей 20.06.2014 Недригайлівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з службою у справах дітей Недригайлівської районної державної адміністрації проведена інформаційна та  роз’яснювальна робота серед дітей, які знаходяться на оздоровчому майданчику у дитячо-юнацькій спортивній школі та їхнім батькам щодо правильної поведінки дітей та посилення контролю за ними з боку батьків. Мова йшла про максимальну зайнятість дітей у спортивних секціях та гурткових роботах для дітей, недопущення поїздок дітей для відпочинку у віддалені та небезпечні регіони України, перебування дітей після 22.00 виключно вдома, а також ознайомлення із Законом України «Про охорону дитинства». ... Читати далі »


До Міжнародного Дня Батька працівники Роменського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу «Свято доброти і чуйності».

Роль батька у вихованні дітей має величезне значення, оскільки асоціюється з силою, мужністю, досвідом. У багатьох країнах світу у третю неділю червня в знак вдячності і поваги віддають почесті чоловікам-батькам. Це сімейне свято вважається дуже важливим, оскільки чоловікові доводиться звалювати на свої міцні плечі безліч турбот.

Директор центру Сушко Марина Миколаївна привітала прийомних батьків та батьків-вихователів зі святом та подякувала за їх душевне тепло, терпіння, щиру любов, мудру житейську науку і надійну підтримку, якою вони щодня оточують та обігрівають зранені дитячі душі. Під час свята батьки мали можливість поспілкуватися у неформальній обстановці, обговорити зміни у житті сім’ї, віднайти шляхи по ... Читати далі »


Організація пришкільних оздоровчих таборів одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період.

Добігає кінця червень – перший із трьох місяців літніх канікул. Як все хороше закінчується, так і завершують свою роботу літні пришкільні табори.

Спеціалістом Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді охоплено 5 пришкільних оздоровчих таборів, де було проведено інформаційно-профілактичну роботу про здоров’я з учнівською молоддю віком до 14 років.

Під час роботи діти з задоволенням співпрацювали з спеціалістом, адже для дітей було проведено забавні конкурси та рухливі ігри, де розвивали дитячу ініціативу, творчість та їх здібності.