П`ятниця, 2024-04-26, 1:11 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Екскурсія до Палацу Голіцина
0:04 AM
Екскурсія до Палацу Голіцина

Працівники Тростянецького районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції постійно проводять з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі різноманітні освітньо-виховні заходи, спрямовані на їх підготовку до правослухняного життя в суспільстві після відбування покарання. Така робота, як правило, проводиться спільно із працівниками Тростянецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  і має на меті довести корисну інформацію до порушників, тим самим застерегти їх від повторного скоєння злочинів.

Так, днями, для осіб, які скоїли правопорушення та випускників інтернатних закладів, з метою активізації пізнавальної активності, виховання почуття патріотизму молоді Тростянецький районний підрозділ КВІ та Тростянецький РЦ СССДМ провели освітньо-культурний захід – екскурсію до Палацу Голіцина.

Особи даних категорій мали можливість ознайомитись з експонатами картинної галереї, відвідати Музей шоколаду (зали «Корона», «Мілка» та новостворену кімнату кави «Якобз», де представлена продукція Тростянецької  шоколадної фабрики «Монделіз»).

Методистом КДК «Тростянецький» Надією Шевляковоюбула проведена цікава екскурсія, під час  якої вона ознайомила відвідувачів з цікавими епізодами з історії шоколаду, його видами та корисними властивостями. Присутні мали можливість розглянути великовагові (15-20 кг) вироби з шоколаду.

На завершення екскурсії працівники КВІ Федір Нестеренко та Світлана Бойко разом з головним спеціалістом РЦ СССДМ Світланою Сизарєвою провели індивідуальні бесіди профілактичного характеру з кожним засудженим.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 422 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]