Неділя, 2024-04-28, 3:01 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 06

Кожній дитині потрібно надати можливість повністю реалізувати свій потенціал. Для неї слід забезпечити максимально можливий рівень фізичного та психічного здоров’я, доступ до отримання якісної освіти, безпечне життя та захист від заподіяння шкоди, відчуття того, що її люблять та цінують.

Тільки сім’я здатна забезпечити задоволення основних потреб дитини, надавати стимули для її подальшого розвитку, створювати стабільну атмосферу. Якщо не існує можливості для дитини жити з рідними батьками, одна із альтернатив – прийомна родина.

Питання розвитку сімейних форм виховання, зокрема створення та подальшої підтримки прийомних сімей в Шосткинському районі є пріоритетним напрямком у роботі Шосткинського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

У березні 2014 року в Шосткинському районі було створено шосту прийому сім`ю (п ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 441 | Добавил: VV | Дата: 2014-05-06 | Комментарии (0)

17 квітня 2014 р. на базі Кролевецького районного центру зайнятості відбулась конференція для учнівської та студентської молоді «Гендерні студії».

Як відомо, гендерна рівність передбачає однаковий статус для жінок і чоловіків. Чи існує ця рівність в українському суспільстві, чи є у нас гендерні стереотипи, як забезпечується рівноправ’я статей у сфері зайнятості та соціального захисту – ці та інші питання розглядалися на конференції. Долучились до обговорення і фахівці із соціальної роботи. Вони змістовно висвітлили питання про гендерні аспекти різних сфер життя.


З метою пропаганди здорового способу життя та профілактики тютюнопаління серед вагітних жінок та жінок, які народили немовлят, Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено засідання круглого столу «Здорові діти – здорова нація» при жіночій консультації Краснопільської центральної районної лікарні. Вагітні жінки отримали корисну та доступну інформацію стосовно шкідливого впливу алкоголю на плід та наслідки, які може спричинити ця шкідлива звичка.

Наприкінці заходу провідний спеціаліст Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Жаботинська зазначила: «Здорові діти – це радість і щастя батьків, щастя нашого народу і держави. Від здоров’я дітей залежить здоров’я нації, а значить благополуччя і добробут всієї України, її майбутнє. Розвивати бажання вести активний спосіб життя, берегти і зміцнювати здоров’я. Виховувати хороші звички, які допоможуть зміцнити здоров’я, прищеплювати інтерес до занять фізкультурою і спортом є одним із пріоритетних завдань на ... Читати далі »