Четвер, 2024-04-25, 10:29 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Увеличивается число людей, присоединяющихся к акции "Подаруй Життя!". Очень дружно и организовано откликнулись на просьбу помощи по сбору денег на сепаратор крови сотрудники Сумской таможни. На днях состоялась встреча главы СОГО "Родители онкобольных детей-инвалидов" - Разумовой Л.О., директора Сумского областного центра социальных служб для семьи,детей и молодежи - Шевченко Т.Ю. с начальником Сумской таможни - Дмитриевым Ю.В. и председателем первичной профсоюзной организации Сумской таможни - Балаценко И.В.

Поднимался вопрос об организации по благотворительному сбору денег и варианты сотрудничества по распространению информации об акции. И вот уже сегодня благодаря слаженной работе сотрудников таможни - на счет акции поступило 9 тис. грн.

Это не первый раз,когда Сумская таможня помогает нуждающимся детям, так как является очень дружным коллективом сочувствующих людей!
Спасибо!
Категория: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 857 | Добавил: Ros | Дата: 2011-12-30 | Комментарии (0)

Обласна благодійна акція «Подаруй життя» відбулася у Сумському національному аграрному університеті. Студенти та викладачі зібрали і перерахували на спеціальний рахунок 3050 грн.

Студентами СНАУ був зроблений стенд, на який усі учасники акції наклеювали паперові долоні як символ протягнутої руки допомоги. Так вони висловлювали своє розуміння і підтримку онкохворим дітям та їх батькам.

Станом на 26 грудня 2011 року сума на рахунку акції становить 37 тисяч 187 грн .

20 грудня 2011 року у Сумському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходив майстер-клас по виготовленню новорічної іграшки, який проводила Бабенко Наталія Володимирівна – керівник гуртка Палацу дітей та юнацтва. Волонтери – студенти СНАУ плели із бісеру іграшки на ялинку, щоб потім вручити їх дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Мета волонтерів центру - зробити так, щоб ніхто із дітей нашого міста не залишився без новорічних поздоровлень.
 

19 грудня 2011 року, на День Святого Миколая, волонтери Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у рамках обласної благодійної акції «Подаруй життя» побували у театрі драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна, де проходив благодійний концерт.

Перед початком заходу у холі театру волонтери зі скриньками та листівками зверталися до глядачів із пропозицією приєднатися до акції і зробити благодійний внесок. Можна сказати, що серед відвідувачів театру у цей день не було байдужих. Діти, які прийшли подивитися концерт, та їх батьки із розумінням ставилися до пропозиції волонтерів і клали гроші до скриньок.


Збільшується число молоді, яка долучається до проведення обласної благодійної акції «Подаруй життя» .

Сумський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадська організація «Батьки онкохворих дітей-інвалідів», громадська рада Сумської обласної державної адміністрації 08 та 12 грудня 2011 року зустрілися зі студентами вищого навчального закладу «Українська академія банківської справи Національного банку України», Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, Сумського державного педагогічного університету ім.А.С.Макаренка з метою поширення інформації про важливість і масштабність акції та заручилися їх підтримкою під час збору коштів для придбання сепаратора крові.

В інформаційній кампанії взяв участь волонтерський загін Сумського медичного коледжу «Голуб надії».


Акция! «Подаруй життя» Давайте соберем деньги на сепаратор крови, чтобы на Сумщине больше не умирали онкобольные дети

Со своим горем чаще всего каждый борется сам - просто потому, что понять чужую беду и тем более взвалить хотя бы часть ее на себя может только тот, кто сам прошел через такое же испытание.

В сентябре в Сумской области появилась новая общественная организация - «Родители онкобольных детей-инвалидов». Ее учредители и участники знают, какой ужас испытывают те, чью налаженную, обычную жизнь в одночасье сломал страшный диагноз, поставленный самому родному маленькому человечку. На лечение, а иногда - заведомо безнадежное продление жизни ребенка уходят годы. Длительное, почти годичное пребывание в стационаре, операции и курсы химиотерапии, убивающей не только раковые клетки, но и все силы маленького организма, такие же курсы восстановления, непрерывный поиск денег и нужных лекарств, не менее длительный период амбулаторного лечения и постоянная готовность к тому, что любая мелочь может привести к кризису. Не многие отцы онкобольных детей спосо ... Читати далі »


05 та 07 грудня 2011 року Сумський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадська організація «Батьків онкохворих дітей-інвалідів» разом зі студентами Сумського медичного коледжу у рамках благодійної акції «Подаруй життя» відвідали Сумський національний аграрний університет та коледж Сумського національного аграрного університету.

Серед студентів проведено інформаційну кампанію. Перед присутніми виступили директор Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Т.Ю. Шевченко, голова громадської організації «Батьків онкохворих дітей-інвалідів» Л.О. Разумова. Волонтерський загін Сумського медичного коледжу «Голуб надії» представив студентам і викладачам коледжу СНАУ свою роботу із онкохворими дітьми, які перебувають на стаціонарному лікуванні в обласній дитячій лікарні. Мова йшла про важливість придбання сепаратора крові, обговорювалися організаційні моменти щодо періоду проведення акції, збору благодійних внесків та їх перерахунку, а також участі студентів у заході як волонтерів.

Молодь із розумінням відгукнулася на прохання організаторів акції «Подаруй життя» про допомогу та активно в ... Читати далі »


1 грудня 2011 року волонтери вийшли на вулиці міста для проведення соціологічного опитування. Більшість опитаних сумчан обізнані з даною проблемою. 82% з них назвали 2 шляхи передачі ВІЛ: статевий та парентеральний (через кров). І тільки 2% знають про третій – від матері до дитини. Що стосується ставлення до ВІЛ-інфікованих людей, відповіді розділилися: у 62% респондентів – ставлення позитивне, 32% - не визначилися, 6% - не готові спілкуватися із ВІЛ-інфікованими.

Суспільство потроху змінює своє ставлення до ВІЛ-інфікованих, стає більш толерантним. Проте статистика свідчить, що люди, через необізнаність чи байдужість до свого здоров’я, продовжують інфікуватися. Тільки за попередні два роки про свій статус дізналося 40 тисяч наших громадян . На сьогодні в Україні офіційно зареєстрованих ВІЛ-інфікованих налічується більше 185 тисяч.


У переддень Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом волонтерами Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – студентами Сумського державного педагогічного університету ім..А.С.Макаренка проведено тренінг для мешканців соціального гуртожитку для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Мета заходу – первинна профілактика хвороби та виховання толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей. Учасники тренінгу отримали інформацію про шляхи передачі ВІЛ, моделювали ситуації, переглянули відео ролик на дану тематику.


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »