П`ятниця, 2024-04-26, 3:25 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 12 » Забезпечення захисту жінок, що потерпають від насильства
10:34 PM
Забезпечення захисту жінок, що потерпають від насильства

Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та СОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», до Міжнародного Дня з протидії насильству над жінками 28 грудня 2014 року, провели засідання круглого столу «Мобілізація зусиль місцевої влади та громадськості у подоланні проблеми забезпечення захисту жінок, що потерпають від насильства». Захід відбувся при підтримці Всеукраїнської благодійної організації «Позитивні жінки» на базі бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка.

Учасниками стали представники з державних установ та громадських організацій Сумщини. Розглядалися наступні питання: покращення працюючої системної допомоги жінкам, що зазнали насильства – можливості та ризики для Сумщини; налагодження співпраці між державним сектором та громадськими ініціативами.

«Ми вирішили підтримати жінок в першу чергу, які терплять насильство в будь-якій його формі, особливо зараз, коли в Україна переживає складні часи. Ми також хочемо звернути особливу увагу на сексуальне насильство, так як табуювання теми сексуального виховання і засудження жертв сексуального насильства не дозволяє жінкам звертатися за допомогою, погіршуючи психологічний стан, стан здоров'я і знижуючи якість життя» - зазначила Ольга Беленецька, голова правління СОВ ВБО «Всеукраїнська мережа.

Метою проведення акції «16 днів проти насильства» є привернення громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, забезпечення рівних прав чоловіків та жінок та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї, зазначила директор Сумського міського центру Марія Вертель.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 443 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]