П`ятниця, 2024-04-26, 6:04 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 14 » Подарунки від Святого Миколая дітям, які прибули з зони АТО
10:44 PM
Подарунки від Святого Миколая дітям, які прибули з зони АТО

У день Святого Миколая, дітей м.Глухова щорічно радує подарунками народний депутат України,почесний громадянин м. Глухова Деркач Андрій Леонідович . Цей рік не став винятком.

Діти у передноворічні дні завжди чекають на сюрпризи і подарунки, на диво та казку. Відтак на візит завжди бажаного гостя – Святого Миколая.

19 грудня у залі засідань міськвиконкому зібрались діти, які прибули з Донецької та Луганської областей та тимчасово проживають в м. Глухові. Від імені міського голови Бурлаки Юрія Олександровича та народного депутата України Деркача Андрія Леонідовича привітала малечу зі святом заступник міського голови Терещенко Ірина Іванівна.

З вітальним словом до дітей звернувся наставник Спасо-Преображенського храму Отець Олексій, який відмітив, що Святий Миколай є найбільшим прикладом милосердя, доброти, заступництва для тих, хто потребує допомоги. В цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.

Начальник управління соціального захисту Глухівської міської ради Лариса Анатоліївна Громак разом з працівниками Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді вручила дітям солодкі подарунки.

Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо дітей добром і любов'ю та нехай у всіх малюків повсякчас очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 481 | Додав: VV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]