Субота, 2024-04-27, 10:23 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 06

 Як не прикро визнавати, проте для кожного з нас — не секрет, що одна з найбільш актуальних та глобальних проблем, - є саме така смертельно - небезпечна інфекційна хвороба як ВІЛ/СНІД.

            То ж, 29 листопада 2012р. – на базі Краснопільської районної центральної лікарні  у жіночому гінекологічному відділенні з метою ... Читати далі »

Просмотров: 493 | Добавил: Ros | Дата: 2012-12-06 | Комментарии (0)

Сьогодні ми чудово розуміємо  і усвідомлюємо, наскільки небезпечним і руйнівним є ВІЛ\СНІД. ВІЛ набагато ближче, ніж ми вважаємо. На цьому акцентувалась увага під час акції «Молоде покоління обирає здорове майбутнє», що пройшла до дня порозуміння з ВІЛ-інфікованими людьми на базі факультету педагогіки та психології Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженказа організованої Кролевецьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю «Клініки, ... Читати далі »


Сучасне українське суспільство переживає ряд трансформаційних процесів, які відбуваються на соціальному, політичному, культурному та економічному рівнях. Звичайно ж, ці зміни також стосуються й одного з найважливіших соціальних інститутів  – інституту сім’ї.

Сім’я є надзвичайно важлив ... Читати далі »


Не секрет, що позитивні емоції подовжують життя і укріплюють здоров'я, особливо вони корисні тим, хто знаходиться на лікуванні. Спеціально проведені дослідження довели, що здоров'я дітей покращується пропорційно поліпшенню їх настрою. У дитини, захопленого чимось, окрім своєї хвороби, з'являється бажання і сили для боротьби з недугою. І тоді можуть статися справжні чудеса.

Клоунотерапія — один з методів терапії, який покликаний нести дітям радість для поліпшення пс ... Читати далі »


В рамках декади профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу, на базі Наумівської ЗОШ І ступеня фахівцем із соціальної роботи Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Расторгуєвою І.О. (Угроїдська с/р)  організовано та проведено виховний захід «Всесвітній день порозуміння з ВІЛ-інфікованими людьми». Участь взяли учні 3 та 4 класів Наумівської ЗОШ І ступеня. Школярі добре засвоїли викладений матеріал, зрозуміли як можна зменшити ризик можливості захворіти. Кваліфікований фахівець пояснила ... Читати далі »