Субота, 2024-04-27, 11:00 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Грудень » 22

16 грудня, в Недригайлівському районному будинку культури відбувся благодійний концерт в рамках обласної акції «Подаруй життя!», кошти від якого підуть на придбання сепаратора крові для онкохворих дітей.

Під час благодійного концерту перед присутніми виступили голова Недригайлівської районної ради О.М.Кушніренко, настоятель Свято-Митрофанівського храму протоієрей о.Андрій, директор Недригайлівського районного центру соціального обслуговування Т.М.Бойко, заступник головного лікаря по дитинству та пологовій допомозі Недригайлівської ЦРЛ В.М.Нишкур.

Після закінчення благодійного концерту волонтерами Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були підраховані кошти та перераховані на спеціальний рахунок. Сума зібраних коштів склала 2800 грн.

Акція «Подаруй життя!» триває до 19.01.2012 року, якщо хтось бажає долучитися до акції, це можна зробити за адресою смт. Недригайлів, вул.. Щебетунів, 7 Недригайлівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 467 | Добавил: Ros | Дата: 2011-12-22 | Комментарии (0)

21 грудня 2011 року Сумський обласний, Білопільський районний центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом зі студентами вищого навчального закладу «Українська академія банківської справи Національного банку України» відвідали Білопільську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів ім.А.С.Макаренка для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування зі святковою розважальною програмою. На адресу вихованців звучали привітання з Новим роком. Казкові герої запрошували дітей до участі у конкурсах, разом співали пісні і танцювали. У кінці свята кожен отримав солодкий новорічний подарунок.

20 грудня 2011 року у Сумському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходив майстер-клас по виготовленню новорічної іграшки, який проводила Бабенко Наталія Володимирівна – керівник гуртка Палацу дітей та юнацтва. Волонтери – студенти СНАУ плели із бісеру іграшки на ялинку, щоб потім вручити їх дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Мета волонтерів центру - зробити так, щоб ніхто із дітей нашого міста не залишився без новорічних поздоровлень.
 

19 грудня 2011 року за сприяння Конотопського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Святий Миколай завітав у гості до 250 конотопських дітей. Святкові привітання та подарунки отримали діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, тяжкохворі діти, які не відвідують позашкільні та навчальні заклади.

Святкові заходи для дітей з функціональними обмеженнями проведені на базі благодійного фонду «Серця любові», «Відень», «Джерело», центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

«Світле свято Миколая» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, проведене на базі школи мистецтв.


19 грудня 2011 року, на День Святого Миколая, волонтери Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у рамках обласної благодійної акції «Подаруй життя» побували у театрі драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна, де проходив благодійний концерт.

Перед початком заходу у холі театру волонтери зі скриньками та листівками зверталися до глядачів із пропозицією приєднатися до акції і зробити благодійний внесок. Можна сказати, що серед відвідувачів театру у цей день не було байдужих. Діти, які прийшли подивитися концерт, та їх батьки із розумінням ставилися до пропозиції волонтерів і клали гроші до скриньок.