Субота, 2024-04-27, 12:03 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Грудень » 08

Акция! «Подаруй життя» Давайте соберем деньги на сепаратор крови, чтобы на Сумщине больше не умирали онкобольные дети

Со своим горем чаще всего каждый борется сам - просто потому, что понять чужую беду и тем более взвалить хотя бы часть ее на себя может только тот, кто сам прошел через такое же испытание.

В сентябре в Сумской области появилась новая общественная организация - «Родители онкобольных детей-инвалидов». Ее учредители и участники знают, какой ужас испытывают те, чью налаженную, обычную жизнь в одночасье сломал страшный диагноз, поставленный самому родному маленькому человечку. На лечение, а иногда - заведомо безнадежное продление жизни ребенка уходят годы. Длительное, почти годичное пребывание в стационаре, операции и курсы химиотерапии, убивающей не только раковые клетки, но и все силы маленького организма, такие же курсы восстановления, непрерывный поиск денег и нужных лекарств, не менее длительный период амбулаторного лечения и постоянная готовность к тому, что любая мелочь может привести к кризису. Не многие отцы онкобольных детей спосо ... Читати далі »

Категория: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 859 | Добавил: Ros | Дата: 2011-12-08 | Комментарии (1)

05 та 07 грудня 2011 року Сумський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадська організація «Батьків онкохворих дітей-інвалідів» разом зі студентами Сумського медичного коледжу у рамках благодійної акції «Подаруй життя» відвідали Сумський національний аграрний університет та коледж Сумського національного аграрного університету.

Серед студентів проведено інформаційну кампанію. Перед присутніми виступили директор Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Т.Ю. Шевченко, голова громадської організації «Батьків онкохворих дітей-інвалідів» Л.О. Разумова. Волонтерський загін Сумського медичного коледжу «Голуб надії» представив студентам і викладачам коледжу СНАУ свою роботу із онкохворими дітьми, які перебувають на стаціонарному лікуванні в обласній дитячій лікарні. Мова йшла про важливість придбання сепаратора крові, обговорювалися організаційні моменти щодо періоду проведення акції, збору благодійних внесків та їх перерахунку, а також участі студентів у заході як волонтерів.

Молодь із розумінням відгукнулася на прохання організаторів акції «Подаруй життя» про допомогу та активно в ... Читати далі »


Для молоді з обмеженими можливостями Шосткинського району, з нагоди Міжнародного дня інваліда, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за дієвої підтримки Шосткинської районної державної адміністрації проведено традиційний захід "Зігріймо любов’ю серця”.

В ході зустрічі молоді люди із селища Вороніж, сіл Глазове, Чапліївка, Собич, Миронівка, Ображіївка відвідали центральну районну бібліотеку, районну школу мистецтв, Воронізький селищний центр соціальної реабілітації інвалідів.

Учасники заходу ознайомилася з фольклорно – етнографічною музейною кімнатою при центральній районній бібліотеці, де дізналися про видатного письменника, нашого земляка Пантелеймона Куліша, особливостями побуту попередніх поколінь, виставкою старовинних та сучасних вишивок.

В районній школі мистецтв присутніх вразили творчість, фантазія та майстерність робіт юних митців.

Гостнинно зустрів молодь з функціональними обмеженнями селищний центр соціальної реабілітації інвалідів. Тут були пісні, танці, конкурси, ігри, купання в сухому басейні, заняття на тренажерах, комп’ютері, знайомство з декоративно – прикладною творчістю молоді, яка відвідує реабілітаційний центр.

... Читати далі »


У Кролевецькому районному центрі соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді пройшов захід „ З відкритим серцем – до людей ” до Міжнародного дня волонтерів.

В рамках заходу : презентація директора РЦСССДМ Н. А. Кузюри „ Підтримка та розвиток волонтерського руху на Кролевеччині у 2011 році”, вручення посвідчень волонтерам, які закінчили навчання у „Школі волонтерів”; відзначення подяками шести найактивніших волонтерів, музичне вітання зі святом.

На важливості волонтерської роботи для місцевої громади наголосив заступник голови районної державної адміністрації В. І. Хиля. Він також зазначив, що в районі є проблеми, у вирішенні яких потрібна допомога і волонтерів.

Волонтери центру – медики, психологи, члени релігійних та громадських організацій, студенти факультету педагогіки та психології Глухівського національного педагогічного університету. Кожен з них робить свій унікальний внесок у загальну справу.