П`ятниця, 2024-04-19, 6:46 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 20 » За «круглим столом» – про прийомні родини
3:22 PM
За «круглим столом» – про прийомні родини

Декілька років тому у нашій країні почала діяти нова форма державної опіки – прийомна сім’я. Прийомна сім’я утворюється для того, щоб забезпечити право дитини, яка втратила батьківське піклування, на зростання і розвиток у сімейному оточенні. Це сім’я, яка може взяти на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

6 березня 2015 року на базі Краснопільської районної дитячої бібліотеки Краснопільський районний центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі прийомних батьків та представників трудових колективів установ, підприємств, організацій району організували засідання «круглого столу» на тему: «Прийомна сім’я – одна із форм сімейного виховання дитини».

Учасники заходу мали можливість прийняти участь в живому спілкуванні з прийомними батьками, прослухати їхні історії створення прийомної сім’ї, переглянули документальний фільм про дитячий будинок сімейного типу Бондаревих «Походеньки до сімейки». Прийомні батьки мали можливість порадитися і поспілкуватися, наприклад, з фахівцями-психологами чи іншими спеціалістами, хто б допоміг у тій чи іншій ситуації.

Директор центру Тарас Шевченко щиро подякував присутнім прийомним матерям за їхнє рішення стати прийомними батьками і подарувати дітям-сиротам та дітям, які позбавлені батьківського піклування, частинку свого серця та привітав всіх присутніх жінок з наступаючим жіночим святом 8 Березня та побажав міцного здоров’я та усіляких успіхів.

Метою проведення «круглого столу» являється розвиток сімейних форм виховання дітей, активізація роботи із забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, реалізація їхніх прав на охорону здоров’я, освіту, соціальний захист та гармонійний розвиток.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 555 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]