П`ятниця, 2024-04-26, 11:38 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 15 » Занурення у незвіданий підводний світ
5:20 PM
Занурення у незвіданий підводний світ

Екзотичні риби привертають увагу не тільки професійних акваріумістів, але й усіх поціновувачів чудес природи. «Занурення у незвіданий підводний світ» – це щось особливе і  дуже цікаве.

10 лютого 2013 року Конотопським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано екскурсію для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу на Київську виставку риб, яка працює у Конотопі . На виставці представлені екзотичні океанські рибки, серед яких: псевдоплатістома, панцирна щука, індійський ніж, плекостомус, чорний паку, цитрон, африканський змієголов, піраньї та інші. Побачити тут можна не тільки різні види риб, а й черепах, капського варана, біловуху ігрунку, папугу Ара та навіть Кубинського і Нільського крокодилів. Одним словом тут є на що подивитись.

На екскурсію прибули прийомна сім’я Воловйової В.Б. з сел.Дубов‘язівка, прийомні сім‘ї Дзюб із с.Бондарі та  Тютюнник Т.Б. з с.Сахни, Рижикови Крістіна та Михайло із прийомної сім‘ї Кузьменків із с.Духанівка у супроводі фахівця із соціальної роботи Конотопського РЦСССДМ В.І.Борошнєва, дитячі будинки сімейного типу Солох із с.Вирівка та Дементьєвих із с.Фесівка. Діти із задоволенням помилуватися рибами, зміями, черепахами, ящірками та крокодилами. Несподіваним сюрпризом для дітей став папуга ара і грайлива Яванська макака Анфіса, з якими всі бажаючі під кінець екскурсії сфотографувалися.

Цікаво проведена екскурсія завершилась відвідуванням кафе «Аладдін», де всі учасники із задоволенням посмакували смачними тістечками та зігрілися ароматним чаєм.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 450 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]