Вівторок, 2024-03-19, 5:06 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 12

4 лютого 2013 року фахівцями із соціальної роботи Сумського міського центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування був проведений захід на тему: «Життя без алкоголю».

Мета заходу: привернути увагу молоді до актуальних питань профілактики вживання алкоголю. Захід включав лекційний матеріал, перегляд тематичного відеофільму та анкетування щодо визначення залежності від алкоголю. Також було розглянуте питання адміністративної відповідальності за вживання алкоголю.

... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 567 | Добавил: Ros | Дата: 2013-02-12 | Комментарии (0)

В рамках мобільно консультативного пункту на території Угроїдської сільської ради Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено просвітницько-інформаційний день. В рамках якого підлітки та молодь мали змогу отримати цікаву та корисну інформацію стосовно пропаганди здорового способу життя. Серед учнів Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ступенів фахівці  із соціальної роботи проводили комплекс заходів як групового так і індивідуального характеру. Крім того, б ... Читати далі »


7 лютого 2013 року відбувся практичний семінар для працівників Конотопського та Роменського міських центрів СССДМ з питань роботи з сім’ями та особами, що опинилися у складних життєвих обставинах.

На сьогодні головним завданням фахівців центру є виявлення сімей та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та надання допомоги у вирішенні їх проблем, насамперед, на ранніх етапах сімейних криз. В межах своєї компетенції вони надають консультації з пи ... Читати далі »


Працівниками Кролевецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей то молоді та відділу у справах молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Кролевецької райдержадміністрації було проведено засідання круглого столу зі студентською молоддю факультету педагогіки та психології Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка з елементами тренінгу стосовно подолання гендерних стереотипів щодо розподілу соціальних ролей у сімї та формування відповідального батьківства. Гендерна рівність – це необхідна складова цивілізованого суспільства й особистого життя кожної людини, а формування навичок усвідомленого батьківства допоможе молоді у майбутньому створити найбільш сприятливі умови для повноцінного розвитку дитини на всіх етапах її життя.

... Читати далі »