П`ятниця, 2024-04-26, 3:21 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 23 » Тютюн – головний «глобальний» убивця
4:38 PM
Тютюн – головний «глобальний» убивця
Все більше фактів говорить про тютюн як про «наймасовішого вбивцю» у світі. Ціна, яку доводиться платити за тютюнопаління, – це величезні втрати, спричинені ним через хвороби, що завдає значної шкоди демографічній ситуації у суспільстві, сприяє зниженню трудового потенціалу країни.
Тютюнова пандемія, що охопила світ, – це «заразне» захворювання, яке є справою рук людських. Воно передається через рекламу, торгівлю, через приклад курців і через дим, на дію якою наражаються некурці, особливо діти.
Від хвороб, спричинених курінням, у світі вмирає більше людей, ніж від СНІД, наркотиків, убивств, безпосередньо алкоголю, самогубств, пожеж, автомобільних та авіакатастроф разом узятих. Та ще втрачається багато тисяч життів «вимушених курців» – тих, хто змушений ковтати тютюновий дим.
З метою здійснення профілактичної роботи сере учнівської молоді директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для учнів 8 класу Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів на базі читального залу РПК спільно з його працівниками було проведено роботу мобільного відеолекторію на тему «Тютюн – головний убивця».
На початку роботи мобільного відеолекторію працівники читального залу Т.І. Брахно та Н.І. Дейнека надали історичну довідку про тютюн та задали декілька запитань учасникам заходу. А згодом слово взяв директор РЦСССДМ Т.Г. Шевченко, який на розгляд молодіжній аудиторії представив відео соціальну рекламу, де кожен із учасників мав змогу висловить свою точку зору.
Учні жваво обговорювали побачене і з цікавістю слухали профілактичну інформацію. На закінчення традиційно було складено девіз під яким Краснопільський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виріши працювати увесь 2011 рік: «Ми за здоровий спосіб життя». Всі учасники покидаючи приміщення закладу читко усвідомили, що куріння не приносить ні якої користі організму людини, а завдає непоправної шкоди.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 634 | Додав: VV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]