Середа, 2024-05-08, 3:30 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 4 » Стоп насильству!
10:50 AM
Стоп насильству!

Сьогодні дуже часто ми чуємо про те, що насильства в сім’ї не повинно бути. Проте також часто ми чуємо про випадки скоєння насильства чоловіка над жінкою, батьків над дітьми.

Що таке сімейне насильство?

Ідеальна сім’я уявляється ледь не раєм, в якому можна сховатися від усіх небезпек незнайомого світу. Проте для багатьох сімей реальністю є постійні випадки насильства, а рідний будинок стає небезпечнішим, ніж вулиця. Вірогідність отримати травму від близької людини, іноді набагато вища, ніж від незнайомця. Дуже багато людей стикаються з тим, що удома, за закритими дверима, їх чекає: приниження, ізоляція від друзів і родичів, реальні фізичні ушкодження або загроза їх отримання, сексуальне примушення.

У рамках проведення акції «16 днів проти насильства» з метою підвищення обізнаності жінок з питань попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, формування свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства Глухівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі кабінету планування сім`ї жіночої консультації Глухівської ЦРЛ 24.11.2014 була проведена зустріч з вагітними жінками на тему «Стоп насильству».

Під час зустрічі головний спеціаліст центру Разіна Т.В. ознайомила присутніх жінок із напрямками роботи Глухівського МЦСССДМ та з послугами, які можна отримати в центрі при виникненні різних проблем. Пригадали визначення таких понять, як «насильство», «види насильства», «суб’єкти насильства». Переглянули ситуації, які можуть виникнути у колі близьких людей, яким чином можна уникнути даного явища, до кого потрібно звертатись у випадках насильства.

Наприкінці зустрічі жінкам були роздані буклети «Зміни життя – зупини насильство».

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 559 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]