Середа, 2024-05-08, 6:36 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 18 » День сім’ї
3:19 PM
День сім’ї

70 % українців вважають сім’ю найбільшою цінністю в житті. Це статистика. А зараз запитайте в себе: що для вас є першочерговим? Звісно ж, кожен має право на власну думку. Та чи уявляємо ми своє життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити ? «Без сім’ї немає щастя на землі», - твердить народне українське прислів’я. Та в наш час багато дітей не можуть заспокоїти своє серце та зігріти теплом свою душу в родині, вони позбавлені цього з різних причин, де ж їм шукати цього щастя на землі? Дитині для повноцінного розвитку найкраще зростати в сім’ї, але коли це неможливо, альтернативою біологічній родині може стати інша сім’я, прийомна.

У Кролевецькому районі з кожним роком покращується ситуація з влаштуванням дітей, що залишилися без піклування, до прийомних сімей. Підтримка цих родини є важливим державним пріоритетом.

Кожного року в День сім’ї, що відзначаємо 15 травня, відбувається зустріч органів влади району, місцевого самоврядування, громадськості з прийомними сім’ями, щоб поділитися досягненнями, проблемами, що виникають, а також привернути увагу громадськості до проблем сирітства в Україні. Цього року відбулася ця зустріч в районному центрі зайнятості. Вона була організована Кролевецьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Були запрошені: заступник голови райдержадміністрації Валерій Хиля, заступник міського голови Василь Мачульський, начальник служби у справах дітей РДА Ірина Пугач, директор РЦСССДМ Наталія Кузюра, в.о. керівника «Клініки, дружньої до молоді», психолог Віталіна Василенко, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Валентина Степаненко.

«Зусилля держави спрямовані на всебічну підтримку форм сімейного виховання. Це і фінансова допомога, і соціальний супровід прийомних сімей та інші пільги, передбачені законодавством», - наголосив в своєму виступі куратор соціальної сфери району Валерій Хиля.

Представники прийомних сімей поділилися своїм досвідом у вихованні дітей та закликали всіх не боятися ніяких труднощів, бо вклад який вони внесуть у виховання їм повернеться сторицею.

Представники влади району та міста вручили подарунки та квіти прийомним сім'ям.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 558 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]