Середа, 2024-04-24, 10:31 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 18

Шосткинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 14.05.2012 року для матерів дітей та молоді з обмеженими можливостями, в приміщенні Воронізького селищного центру соціальної реабілітації інвалідів було проведено захід з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї " Жінка, мати, сім'я – вічні цінності людства ”.

В ході заходу з жінками проведено бесіду "Мати. Сім’я. Їх роль у формуванні особистості”, в якій акцентувалась увага на проблемах родин, де діти мають інвалідність, тренінгове заняття "Психологічні аспекти сім’ї, в якій є діти та молодь з функціональними обмеженнями”, анкетування "Наша сім’я”, роздані буклети "Поради батькам”.

Створити розкуту, насичену позитивними емоціями атмосферу вдалося психологу Воронізької загальноосвітньої школи Сердюк В.М. Під час заходу було чути сміх, гумор, на деякий час жінки уявили себе відпочиваючими на березі моря, разом зі своїми дітьми мріяли про майбутнє, висловили бажання і в подальшому долучатися до подібних зустрічей.

Просмотров: 597 | Добавил: Ros | Дата: 2012-05-18 | Комментарии (0)

15.05.2012 року Шосткинським районним центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді було організовано та проведено круглий стіл „Сім`я - ключ до щастя” з нагоди Міжнародного Дня сім`ї для прийомних батьків Шосткинського району.

Круглий стіл відбувся у приміщенні Чапліївського клубу в теплій, сімейній атмосфері. З привітаннями та словами вдячності до прийомних батьків звернулися заступник голови Шосткинської районної державної адміністраці Фролова Н.В., голова Чапліївської сільської ради Єрмоленко С.П., директор Шосткинського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Тищенко Г.І., адже саме ці сім`ї зігріли своєю любов`ю не лише рідних, а й 11 дітей, обділених увагою власних батьків.

В ході відвертої розмови прийомних батьків із посадовцями йшлося про шляхи підвищення ефективності діяльності органів місцевої влади щодо підтримки існуючих прийомних сімей, які вже взяли на виховання дітей, розглядалися практичні питання, що виникають у процесі функціонування прийомних родин, обговорювалися плани на майбутнє, можливість довлаштування дітей в прийомні сім`ї.

Під час заходу прийомні батьки поділилися своїми досягненнями у вихованні прийомних дітей, маленькими сімейними здобутками та радощами, висловили слова вдячності до посадовців за за ... Читати далі »

Просмотров: 858 | Добавил: Ros | Дата: 2012-05-18 | Комментарии (0)

70 % українців вважають сім’ю найбільшою цінністю в житті. Це статистика. А зараз запитайте в себе: що для вас є першочерговим? Звісно ж, кожен має право на власну думку. Та чи уявляємо ми своє життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити ? «Без сім’ї немає щастя на землі», - твердить народне українське прислів’я. Та в наш час багато дітей не можуть заспокоїти своє серце та зігріти теплом свою душу в родині, вони позбавлені цього з різних причин, де ж їм шукати цього щастя на землі? Дитині для повноцінного розвитку найкраще зростати в сім’ї, але коли це неможливо, альтернативою біологічній родині може стати інша сім’я, прийомна.

У Кролевецькому районі з кожним роком покращується ситуація з влаштуванням дітей, що залишилися без піклування, до прийомних сімей. Підтримка цих родини є важливим державним пріоритетом.

Кожного року в День сім’ї, що відзначаємо 15 травня, відбувається зустріч органів влади району, місцевого самоврядування, громадськості з прийомними сім’ями, щоб поділитися досягненнями, проблемами, що виникають, а також привернути увагу г ... Читати далі »


В травні відзначаються декілька шанованих та відомих свят. Міцна родина, повага до матері - споконвічні цінності українського народу. Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини

11 травня з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї Конотопським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей проведено Свято сім’ї.

Грамотами міського голови та грошовими винагородами за самовідданість, турботу та небайдужість до дитячої долі відзначені опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі.

Зі словами привітання до присутніх звернулася заступник міського голови - Володіна Т.Ю. Концертну програму підготували дитячі колективи центру дитячої та юнацької творчості. Наприкінці святкового концерту всім присутнім було подаровано квіти.