П`ятниця, 2024-05-03, 2:23 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Взаємодія суб’єктів соціальної роботи в наданні соціальних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування
2:48 PM
Взаємодія суб’єктів соціальної роботи в наданні соціальних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування

24 лютого 2015 року на базі Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Взаємодія суб’єктів соціальної роботи в наданні соціальних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа».

Учасниками заходу стали представники Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА, Департаменту освіти та науки Сумської ОДА, обласного центру зайнятості, служби у справах дітей Сумської ОДА,  комунальної установи Сумської обласної ради «Соціальний гуртожиток для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, осіб з їх числа», Сумського дитячого будинку ім. С.П. Супруна, Сумського міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У ході засідання були обговорені питання адаптації до самостійного життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, важливості їх реінтеграції в сімейне середовище. Крім того, учасники «круглого столу» обмінялися досвідом вирішення питань освіти, працевлаштування та захисту житлових прав осіб зазначеної категорії.

В результаті обговорення учасники «круглого столу» вирішили, що підвищення якості у наданні соціальних послуг особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, залежить від тісної співпраці суб’єктів соціальної роботи та від спільної діяльності, яка направлена на досягнення позитивного результату у вирішенні соціальних проблем даної категорії.

 

Для довідки:

Упродовж 2014 року соціальними послугами центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сумської області охоплено 824 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. яким надано 4648 соціальних послуг. Протягом звітного періоду 116 осіб вищевказаної категорії перебували під соціальним супроводом, 708 осіб – за карткою клієнта.

Також соціальними послугами охоплені 184 (100%) дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, з числа учнів старших та випускних класів інтернатних закладів.

Категорія: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 578 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]