Понеділок, 2024-05-06, 4:26 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 16 » Проводимо зимові канікули разом із центром
10:55 PM
Проводимо зимові канікули разом із центром

Для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, зимові канікули запам’ятаються різноманітною розважальною програмою, організованою Сумським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Традиція дарувати подарунки 19 грудня пережила віки і з кожним роком в Україні набирає все більшої популярності, адже не меншає людей, які потребують допомоги, особливо дітей із малозабезпечених сімей та дітей – сиріт. Вже декілька років поспіль День Святого Миколая міський центр відзначає у священному місці – Свято-Воскресенському храмі. Юнаки та дівчата, які залишились без піклування батьків, мали змогу поринути в особливу духовну ауру, налаштуватися на умиротворення та піднесені почуття. Протоієрей Іоан благословив молодь на подальше життя, ставлячи за взірець благочестиву діяльність Святого Миколая. Заступник міського голови Степан Пак  передав  дітям-сиротам солодкі подарунки від Святого Миколая.

На початку січня діти побували в театрі юного глядача  на спектаклі «Казка про Іванка – сорочка вишиванка» та у Сумському театрі драми та музичної комедії  ім.М.Щепкіна на перегляді вистави «Новорічні пригоди Котигорошка».

Особливі слова подяки заслуговують вчителі Сумської обласної асоціації педагогів-християн, які традиційно спільно з центром проводять благодійну акцію «Від Різдва до Великодня» для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Діти, вихованці «Недільної школи», подарували глядачам Різдвяний вертеп; лунали вітання, колядки та мелодійні пісні. Всі запрошені на святковий захід отримали подарунки.

Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно організовує  заходи, які виховують у дітей любов до ближніх, дають змогу відчути себе захищеними та необхідними суспільству. Учасники заходів отримують частинку душевного тепла, такого важливого, щоб відчути себе справді щасливою людиною.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 452 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]