Четвер, 2024-04-25, 4:45 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 10 » Ми – різні, ми – рівні!
11:19 PM
Ми – різні, ми – рівні!

Який загадкове життяу своїй грандіозній картині – поєднання людських всесвітів. Кожен із нас відрізняється один від одного зовнішністю, темпераментом, кольором шкіри, здібностями і найголовніше – своїм внутрішнім світом. Я такий же, як і всі, і я ні на кого не схожий. Я один – єдиний такий. Мій внутрішній світ неповторний, яким би він не був. Так само є неповторним світ тих, хто поруч зі мною. 

У 2-В та 2-Г класах Глухівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 під керівництвом Шум С.О. та Ільченко О.В. спільно з Глухівським міським центром соціальних служб длясім’ї, дітей та молоді пройшла виховна година на тему «Усі ми різні – усі ми рівні». Метою заходу було формування в дітей поняття такої важливої соціальної категорії як «ґендер»; виховання засад рівності та поваги до прав і свобод дівчаток та хлопчиків. Діти з задоволенням брали участь у виховній годині, малювали автопортрети, підкреслюючи свою індивідуальність, дарували один одному свої «сердечка» з побажаннями, робили висновки про рівність прав хлопчиків та дівчаток.

Діти не лише стали учасниками обговорення повчальних відео-сюжетів та оповідань про зразкові взаємовідносини, а разом з батьками прийняли участь у створенні власної збірки творів, кожен шедевр якої звертає увагу на проблему гендерної рівності в Україні та націлює читачів на її подолання. У понеділок книгу учні разом з батьками та класними керівниками передали до Глухівського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, у якому проходив тиждень гендерної рівності.

Діти отримали незабутні враження, а, головне, корисні уявлення і знання про те, що, хоч ми і різні, але ми – рівні!

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 483 | Додав: VV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]