Вівторок, 2024-03-19, 7:18 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Сила духу
12:22 PM
Сила духу

З метою привернення уваги суспільства до проблем інвалідів, Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  спільно з відділом освіти, молоді і спорту Краснопільської районної державної адміністрації організовано та проведено спортивні змагання серед дітей з особливими потребами та дітей з різних категорій сімей на базі дитячої юнацької спортивної школи за підтримки ТОВ «Промінь» та Управління пенсійного фонду Краснопільського району Сумської області.

Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямовано на привернення уваги до проблем інвалідів, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Міжнародний день інвалідів – день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.

У спортивних змаганнях взяли участь 36 дітей у таких видах спартакіади, як  настільний теніс, дартс, шахи та шашки. Результати спартакіади наступні: І-ше місце – Миропільський НВК, ІІ-ге місце – В.Рибицький НВК, а ІІІ-є місце почесно розділили команди Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. та Грабовського НВК. По завершенню фестивалю учасники були нагороджені грамотами та подарунками.

Як зазначив заступник голови Краснопільської РДА Віктор ПОБІДИНСЬКИЙ: «Захищаючи гідності інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства».

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 581 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]