П`ятниця, 2024-04-26, 3:24 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 11 » «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?»
4:35 PM
«Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?»

Згідно затверджено плану спільних дій представниками Краснопільського районного центру зайнятості, Краснопільського РВ УМВС України в Сумській області  та Краснопільської центральної районної лікарні 9  вересня 2013 року було проведено засідання круглого столу на тему: «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД», організований Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, на базі Краснопільського районного підрозділу Білопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної потенціарної служби України у Сумській області.

         Під час роботи заступник головного лікаря по дитинству та рододопомозі Краснопільської районної центральної лікарні – Масалітіна Валентина Михайлівна провела бесіду серед осіб засуджених без позбавлення волі, стосовно профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу в молодіжному середовищі, акцентувала увагу на роз’яснення поняття ВІЛ/СНІДу, способи зараження, шляхи передачі ВІЛ-інфекції і що потрібно зробити для виявлення ВІЛ.

         Фахівцем із соціальної роботи Краснопільського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Масловим Р. Ю. було проведено анкетування: «Як захистити себе від СНІДу серед учасників круглого столу.

         Юрисконсульт Краснопільського районного центру зайнятості – Гербут Ігор Вікторович роз’яснив основні аспекти постановки на облік у центр зайнятості та можливості подальшого працевлаштування й навчання.

         Наприкінці зустрічі за "круглим столом” старший інспектор Краснопільського РП КВІ майор внутрішньої справи Е.С.Щербак детально пояснив питання щодо важливості недопущення будь-яких правопорушень під час перебування на обліку.

Серед присутньої молоді розповсюджено буклети та листівки на дану тематику та про напрямки роботи центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. 

Наприкінці засідання «круглого столу» суб’єкти по роботі з молоддю, в тому числі і особи, засуджені без позбавлення волі, вирішили при можливості Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Кримінально-виконавчою інспекцією та органами внутрішніх справ здійснювати перевірки за місцем проживання неповнолітніх, які перебувають на обліку, з метою здійснення соціального інспектування, проведення роз’яснювальної та профілактичної роботи, та обмінюватися наявною інформацією для досягнення кращих результатів у співпраці.

Маслов Р.Ю. - фахівець із соціальної роботи

Краснопільського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 621 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]