П`ятниця, 2024-04-26, 3:22 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 24 » Профілактика куріння серед молоді
4:05 PM
Профілактика куріння серед молоді

Підліток починає курити, щоб продемонструвати світу, що він уже виріс – адже суспільство дозволяє курити дорослим, але не дозволяє це робити дітям.

Куріння для підлітка як жест: «Я тепер дорослий!» Якщо батьки не пригнічують дитину, що дорослішає, поступово дозволяють йому все більше і більше питань вирішувати самостійно – з ким дружити, яку музику слухати, якій моді слідувати, як стригтися – у нього не буде гострої потреби доводити свою дорослість за допомогою сигарети. Безглузду підліткову манеру одягатися можна і перетерпіти заради того, щоб син не закурив. Чинників, які так чи інакше підштовхують підлітка до сигарет, безліч. Так само, як і шляхів запобігання цьому.

Тому працівниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено відеолекторій під назвою «Правда про куріння» для учнів 9-10 класу Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. В фільмі відображається аналіз історії паління, біографії жертв смертельної пристрасті та сучасне відношення до цієї проблеми, відкриває зв’язок між впливом реклами та ЗМІ на формування залежності серед молоді. В доступній ігровій формі показані хімічні властивості тютюну та їх негативна дія на організм. Інтерв’ю із спортсменами та різноманітними спеціалістами спонукують молодих людей обирати здоровий спосіб життя.

Діти із цікавістю дивилися фільм щодо ведення здорового способу життя, по закінченні відеолекторію учні брали активну участь в обговоренні проблемних питань. 

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 477 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]