П`ятниця, 2024-04-26, 2:06 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 13 » Повір у себе, і в тебе повірять інші
5:30 PM
Повір у себе, і в тебе повірять інші

Незважаючи на осінню прохолоду на дворі, кожного з нас, зігріває в серці віра в те, що ми живемо недаремно. І байдуже, багатий ти, чи бідний - ти людина, твоє ж життя - велика сила. Ще з дитинства, нас вчили як батьки, так і вчителі - цінити життя, але не лише своє, а й тебе оточуючих, захищати та допомагати тим, хто потребує твоєї допомоги.

Отже, 8 листопада 2012р. на базі Краснопільської ДМШ, директором якого, є досвідчений музикант, фахівець своєї справи Висоцька В.В., Краснопільським РЦСССДМ, було організовано та проведено районний фестиваль, присвячений дітям з обмеженими функціональними можливостями, який мав назву "Повір у себе, і в тебе повірять інші”.

Даний фестиваль, ведучим якого був Авраменко Сергій ( учень Краснопільської ДМШ), було розпочато зі слів привітання директора Краснопільського РЦСССДМ Шевченка Т.Г. Творчим же довершенням дитячої виставки, стали прекрасні дитячі вироби із бісероплетіння під керівництвом талановитого та досвідченого художнього керівника Будинку дитячої та юнацької творчості - Овєчкіної О.В. та не менш професійні живописні творчі роботи у виконанні талановитого фахівця, колеги - Масалітіна О.М. Взагалі, на районному фестивалі, були присутні як учні Краснопільської ЗОШ І-ІІІст., так і представники насамперед Угроїдської та Самотоївської с/р. В свою ж чергу, діти мали змогу проявити свої творчі здібності, в 2-х номінаціях. А саме, - художня самодіяльність та декоративно - прикладне мистецтво, в яких кожен з учасників, доклав максимум зусиль та бажання. Варто зазначити, що виставку творчих робіт з декоративно - прикладного мистецтва гармонічно доповнили феєричні виступи дитячих колективів, під керівництом професійних та досвідчених худ. керівників — (Висоцької В.В. та Висоцького В.В, Литвин Т.М., Шаповалової С.Ю., Зоркіної І.О та ін. ), яка стала, так би мовити " візитівкою” заходу.

І по завершенню свята, діти були нагороджені почесними грамотами, та смачними солодкими призами. Призерами фестивалю стали Протченко Альона – учениця 9 - А кл. Угроїдської ЗОШ - І-ІІІст., Бойко Ярослава, - учениця Краснопільського Будинку дитячої та юнацької творчості, під керівництвом Овєчкіної О.В., та Руденко Вікторія – учениця 2 – Б кл. Краснопільської ЗОШ -І - ІІІ ст. Загалом, фестиваль пройшов на достойному рівні. Всі отримали масу позитивних вражень та задоволення.

 С. Колесникова, фахівець із соціальної роботи Краснопільського РЦСССДМ

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 503 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]