П`ятниця, 2024-04-19, 7:36 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Усі Закони та Постанови Уряду розроблялися спільно з прийомними батьками. Адже для держави важливо, аби ви впевнено дивилися в майбутнє...
4:54 PM
Усі Закони та Постанови Уряду розроблялися спільно з прийомними батьками. Адже для держави важливо, аби ви впевнено дивилися в майбутнє...
«Усі Закони та Постанови Уряду розроблялися спільно з прийомними батьками. Адже для держави важливо, аби ви впевнено дивилися в майбутнє, відчували себе потрібними і соціально захищеними»
На цьому наголосив Юрій Павленко, звертаючись до прийомних батьків та батьків-вихователів Сумщини.
Зустріч відбулась у форматі діалогу та обговорення актуальних питань щодо соціального захисту й підтримки прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
Юрій Павленко наголосив, що питання розвитку сімейних форм виховання, зокрема створення дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також їх подальша підтримка є пріоритетним напрямком в державі та перебуває під особливою увагою Президента України.
«Завдяки підтримці з боку держави та обласної влади наша сім’я змогла створити гідні умови для всебічного розвитку дітей», – зазначила мати-вихователька 10-и сиріт Людмила ГЕРАСИМЧУК.
За результатами зустрічі голова облдержадміністрації Юрій Чмирь взяв під особистий контроль питання соціальної підтримки сімей, розвиток прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, а також усі питання, які порушувалися батьками-вихователями та прийомними батьками.
Категорія: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 514 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]