Четвер, 2024-04-25, 5:03 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 25 » Зустріч за “круглим столом”
11:31 AM
Зустріч за “круглим столом”

Згідно затверджено плану спільних дій представниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей РДА та Краснопільського РВ УМВС України в Сумській області на базі Краснопільського районного підрозділу Білопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної потенціарної служби України у Сумській області проведено "круглий стіл на тему: "Профілактика недопущення повторних правопорушень неповнолітніми особами та пропаганда здорового способу життя”.

         Під час роботи т.в.о. начальника служби у справах дітей Краснопільської РДА О.В.Савицький довів до відома засуджених вимоги адміністративного нагляду, відповідальність яка передбачена за порушення встановлених судом обмежень відносно осіб, які знаходяться під адміністративним наглядом.

         Спеціаліст I - категорії Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жаботинська О.В. Провела  інформаційну бесіду з присутніми щодо профілактики вживання алкоголю та куріння, надано психологічну, профілактичну допомогу неповнолітнім особам, засудженим до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку в КВІ.

         Наприкінці зустрічі за "круглим столом” інспектор Краснопільського РП КВІ капітан внутрішньої справи А.І.Кузнецов детально пояснив питання щодо важливості недопущення будь-яких правопорушень під час перебування на обліку.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 447 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]