П`ятниця, 2024-03-29, 0:30 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 12 » Зупинимо СНІД!
11:04 PM
Зупинимо СНІД!

Спеціалістами Буринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з інспекторами кримінально-виконавчої інспекції для молодих осіб, які засуджені до покарань без позбавленням волі і перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції, проведено захід «Зупинимо СНІД!», приурочений 1 грудня – Всесвітньому дню боротьби із СНІДом та толерантному відношенню до ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД.

До участі в даному заході були запрошені фахівці центральної районної лікарні: лікар-дерматовенеролог В.А.Старосвєт, завідуюча поліклінічним відділенням, лікар-інфекціоніст К.О.Коваленко, лікар-нарколог В.М.Олексенко. В рамках даного заходу проведена лекція лікарів на тему: «Алкоголь, наркотики, СНІД – життя без майбутнього». Присутні мали змогу поспілкуватись з лікарями індивідуально.

На заході виступила директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді В.О.Перепелиця, яка розповіла про історію червоної стрічки, як символу всесвітнього антиСНІДівського руху. Дану стрічку придумав американський художник Франк Мур у квітні 1991 року, який був уражений ВІЛ-інфекцією, боровся з хворобою протягом 20 років і помер у 2002 році. Спочатку червона стрічка на одязі об’єднувала людей, яких згуртувала та сама проблема-СНІД, а після концерту, присвяченого відомому великобританському співаку Фреді Меркьюрі у 1991 році,стала всесвітнім символом боротьби зі СНІДом і солідарності з тими, кого стосується ця проблема.

До участі у заході були запрошені і неповнолітні особи, разом зі своїми батьками, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції та районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З ними спеціалісти центру провели індивідуальні профілактичні бесіди. По закінченню заходу відбувся перегляд науково-популярного фільму «СНІД в наш час! Будьмо напоготові». Серед учасників заходу розповсюджений буклет «Людство і ВІЛ /СНІД».

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 466 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]