Вівторок, 2024-04-16, 10:40 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 24 » Зрозумій, щоб повірити. Повір, щоб зрозуміти
12:39 PM
Зрозумій, щоб повірити. Повір, щоб зрозуміти

Нехай ніхто з вас не думає, що від церкви відпадають добрі люди.  Повного зерна ніколи не понесе з собою вітер, лише пусту полову

Святий Кипріан Карфагенський

 

Центром життя кожної людини повинна бути любов до оточуючого, віра в краще майбутнє, прагнення творити добро.

13 лютого 2015 року в Білопільській церкві Різдва Пресвятої Богородиці спільними зусиллями працівників Білопільського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Білопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції та благочинним Білопільського церковного округу УПЦ, протоієреєм Олександром було проведено захід на тему: «Зрозумій, щоб повірити. Повір, щоб зрозуміти» для осіб та дітей, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково.

Метою заходу було перш за все дати молоді, котра оступилася у житті, можливість усвідомити, навчитися, переосмислити все скоєне ними, почати думати по-іншому, змінюватися на краще, повірити в чисте, світле майбутнє без злочинів. Почати жити з любов’ю та повагою до людей та світу в цілому. Роз’яснено те, що ніколи не пізно змінитися, що з вірою в Бога та любов’ю в серці можна зробити набагато більше, ніж думає людина. Проведено з молоддю духовно-просвітницьку бесіду: про історію виникнення храму, про обряди та звичаї християн. Присутні мали можливість розглянути стародавні цінні та унікальні речі: ікони 15-17 століть, ступню Пресвятої Діви Марії, атрибутику та інтер’єр храму.

По завершенню, отець Олександр побажав усім отримати спасіння від Господа, не соромитися звертатися до Бога, відвідувати храми, повірити у любов Божу, і отримати його прощення.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 502 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]