Четвер, 2024-04-25, 1:53 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 5 » Злочинність у підлітковому середовищі
3:26 PM
Злочинність у підлітковому середовищі

На сьогодні день проблема правопорушень неповнолітніх є і залишається однією з гострих проблем українського суспільства. Тому, з метою профілактики та попередження підліткової злочинності серед учнівської молоді 13 лютого 2015 року в рамках роботи спеціалізованого формування «Мобільно консультативного пункту соціальної роботи у сільській місцевості» спеціаліст Роменського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з оперуповноваженим відділу кримінальної міліції у справах дітей Роменського МВ УМВС України в Сумській області Орлом О.В., організували та провели бесіду з елементами відеолекторію на тему: «Злочинність у підлітковому середовищі» з учнями 8-9 класів Герасиміської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Працівник відділу кримінальної міліції у справах дітей Роменського МВ УМВС України в Сумській області Орел Олег Вікторович розповів учням про юридичну відповідальність неповнолітніх, ознайомив дітей із роботою кримінально-виконавчої інспекції, окремо зупинилась на кримінальній відповідальності неповнолітніх, особливостях відбування покарань, які застосовуються до неповнолітніх.

Також, провідний спеціаліст Роменського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Губська ознайомила учнівську молодь із особливостями адміністративної відповідальності неповнолітніх та розповіла про послуги, які надає центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Крім того, учням було запропоновано пройти опитувальник на тему: «Проблема злочинності в учнівському середовищі». Даний захід був спрямований на підвищення правової освіти серед дітей, запобігання негативних проявів у поведінці дітей.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 517 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]