П`ятниця, 2024-04-19, 3:10 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 20 » Жінка на ринку праці
3:12 PM
Жінка на ринку праці

На базі Буринського районного центру зайнятості населення для молодих жінок, які перебувають на обліку і мають статус безробітного проведено семінар «Жінка на ринку праці». Даний захід організований районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Перед учасниками заходу виступила директор центру Перепелиця В.О., яка розповіла про те, що в Україні розроблена і діє програма протидії торгівлі людьми на період до 2015 року. Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовуються та проводяться заходи, передбачені на реалізацію даної програми, залучаються до їх виконання громадські організації. Протягом 2014 року та на початку 2015 року проведені спільні заходи: з Товариством Червоного Хреста – спільні рейди, з метою обстеження житлово-побутових умов сімей вимушених переселенців. Бесіди з даними сім’ями на теми: «Кожна сім’я щаслива по своєму», «Ні насиллю в наш час», «Проблеми вирішуємо разом», «Запобігання торгівлі людьми», «Корупція в наш час», «Ми маємо право на…». Спільно з дільничними інспекторами РВ УМВС України проведені бесіди з підлітками, схильними до правопорушень, які стоять на обліку в шкільних інспекціях, щодо недопущення вчинення ними правопорушень, вживання алкоголю та наркотичних засобів, безпритульності, втягнення неповнолітніх у протиправну торгівлю людьми.

Для учасників заходу проведена лекція « Насильство та торгівля людьми в умовах сьогодення». Під час проведення даного заходу серед учасників була розповсюджена листівка-пам’ятка «Для тих, хто збирається працювати за кордоном».

Під час проведення підсумку даного семінару, Перепелиця В.О. наголосила на тому, що станом на 01.03.2015 року випадків торгівлі людьми в Буринському районі не зареєстровано. У разі виникнення подібних випадків, постраждалі особи будуть негайно взяті під соціальний супровід центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою підтримки, їх реабілітації, надання їм комплексу соціальних послуг.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 521 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]