Середа, 2024-04-24, 8:46 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 28 » Здоровий спосіб життя - запорука успіху
12:48 PM
Здоровий спосіб життя - запорука успіху

Відповідно до плану спільних дій Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, на базі Краснопільського районного  підрозділу Білопільського міжрайонного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Сумській області організований та проведений «круглий стіл» на тему: «Здоровий спосіб життя – запорука успіху» за участі представників Краснопільського районного центру зайнятості, Краснопільського РВ УМВС України в Сумській області та Краснопільської центральної районної лікарні.

Під час засідання лікар-нарколог Борис Смірнов провів бесіду серед осіб, засуджених без позбавлення волі, стосовно профілактики алкоголізму в молодіжному середовищі, акцентував увагу на роз’ясненні поняття алкоголізму, причин та способів його подолання.

Фахівець із соціальної роботи Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Р.Ю.Маслов ознайомив присутніх з напрямками роботи центру та основними правилами здорового способу життя.

Юристконсульт Краснопільського районного центру зайнятості І.В.Гербут роз’яснив основні аспекти постановки на облік у центр зайнятості та можливості подальшого працевлаштування й навчання.

Наприкінці зустрічі за «круглим столом» старший інспектор Краснопільського РП КВІ майор внутрішньої справи Є.С.Щербак та капітан внутрішньої справи Кузнецов А.І. детально пояснили питання щодо важливості недопущення будь-яких правопорушень під час перебування на обліку.

«Популяризація здорового способу життя серед даної категорії населення є одним з пріоритетних напрямів роботи центру. Для досягнення кращих результатів, суб’єкти по роботі з молоддю будуть й далі планувати спільні заходи» – зазначив директор Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по завершенні круглого столу.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 506 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]