Субота, 2024-04-20, 4:30 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 7 » Відзначення Міжнародного дня інвалідів
12:22 PM
Відзначення Міжнародного дня інвалідів

   Вже стало доброю традицією вітання дітей з обмеженими можливостями у Міжнародний день інвалідів, яке щорічно влаштовує Шосткинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Кожного року спеціалісти Центру підходять до цієї важливої дати надзвичайно відповідально. 2 грудня в приміщенні громадської організації «Турбота» щорічний захід – зустріч відбувся на такому рівні, що задоволеними залишились абсолютно всі його учасники: діти, їх батьки та запрошені гості.

Для розвитку творчих здібностей та соціальної реабілітації дітей -  інвалідів напередодні у Шостці був оголошений конкурс «Повір у себе».  Його результати перевершили всі сподівання, 18 учасників настільки повірили в себе та власні таланти, що міні-шедеври на виставці просто вражали. Серед робіт були представлені вироби з бісеру,  вишивка, аплікація, вироби з хутра та багато іншого.  Обрати найкращу роботу було надзвичайно складно, адже в кожний експонат діти вкладали не лише майстерність, а й частинку власної душі. І хоча кожна виставкова робота відзначалась красою та оригінальністю, обирати переможців довелось. Відповідальна місія оголосити "першу премію" експозиції «Повір у себе» лягла на плечі директора Шосткинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяни Анатоліївни Гурби. Висловлюючи думку журі, директор підсумувала, що у цьогорічному конкурсі перемогла талановита та обдарована дівчинка Марина Малькова. 

Дуже сподобалась малечі і конкурсно-розважальна програма «Даруємо радість дітям». Кмітливість та допитливість діти мали змогу проявити у ігровій програмі разом з Піратом Карибського моря. А улюблені пісні дітлахів та дорослих пролунали у виконанні хору ветеранів "Калинонька".

Ну і яке ж свято без подарунків? На останок всі учасники свята отримали солодощі від міського голови, а волонтери медичного училища подарували малечі м'які іграшки. Свято пройшло легко, невимушено та цікаво, а наостанок директор ЦСССДМ Тетяна Гурба побажала і дітям, і їх батькам добра, миру в домі, наполегливості у досягненні власних цілей та мрій, які б обов’язково збувалися.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 497 | Додав: Ros | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]