Вівторок, 2024-04-23, 9:11 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 1 » Весняні канікули з центром соціальних служб
12:52 PM
Весняні канікули з центром соціальних служб

В перший день весняних канікул компанія «МакДональдс Юкрейн» подарувала дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, справжнє свято щасливих усмішок, радісних емоцій та гарного настрою.

Наступного дня гостинно відкрив двері Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії ім. Щепкіна. Діти захоплювалися переглядом вистави «Яремена любов», вкотре переконуючись, що добро перемагає зло.

Родзинкою канікул стала навчальна акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка проходила у Палаці дітей та юнацтва, завдячуючи обласному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій та громадській організації «Школа безпеки». Рятувальники нагадали вимоги безпеки, яких необхідно дотримуватись у повсякденному житті, щоб не потрапити в біду. До яких наслідків може призвести необережність з вогнем, нехтування іншими основними вимогами безпеки діти пересвідчились, переглядаючи відеофільми про надзвичайні події на Сумщині та діяльність пожежно-рятувальної служби області з їх ліквідації і рятування людей із небезпек.

Прийоми надання необхідної долікарської допомоги та як правильно проводиться транспортування постраждалих продемонстрували працівники курсів цивільної оборони. Продовжився захід імпровізованими тематичними змаганнями, під час яких діти змогли на деякий час долучитися до професії мужніх і відважних. Враження та емоції переповнювали учасників та їх вболівальників. По завершенню акції діти отримали пам’ятні призи: листівки, буклети, відеодиски «Небезпечні знахідки». Цей фільм покликаний підвищити обізнаність дітей та батьків про ризики і загрози, пов’язані з вибухонебезпечними залишками війни.

Такі заходи закладають у свідомість підростаючого покоління життєві правила безпечної поведінки, а знання, отримані дітьми сьогодні, допоможуть їм не розгубитись і в реальній екстреній ситуації.

Заключним акордом весняних канікул став перегляд яскравого, пригодницького мультиплікаційного фільму «Феї: таємниця піратського острова» на великому екрані ТРЦ «Мануфактура» «Планета-кіно».

Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вдячний всім небайдужим сумчанам, які допомогли організувати яскраві канікули для діточок, які знаходяться під опікою фахівців із соціальної роботи.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 422 | Додав: VV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]